Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Premiera mondiala! Cipul de telefonie mobilă Broadcom Wi-Fi 6E: viteza se dublează peste 2Gbps

Premiera mondiala! Cipul de telefonie mobilă Broadcom Wi-Fi 6E: viteza se dublează peste 2Gbps

Potrivit rapoartelor mass-media străine AnandTech, Broadcom a fost primul care a lansat primul chipset Wi-Fi 6E "BCM4389" din lume pentru platformele mobile de smartphone.

Se raportează că BCM4389 adoptă un nou proces de 16 nm, acceptă două fluxuri de date Wi-Fi 6E, trei benzi concomitente, acceptă canale de 80/160 MHz, iar rata de transmitere a datelor ajunge la 2,4 Gbps (rata fizică a stratului PHY 2,63 Gbps). Viteza reală de pe telefonul mobil Poate ajunge și la 2,1 Gbps, întârzierea poate fi stabilă la aproximativ 2ms, iar curentul este de doar 0,5 mA.

În plus, sub arhitectura concurentă tri-band (TBS), Bluetooth poate fi întotdeauna pornit, iar telefoanele mobile și căștile pot fi împerecheate rapid cu acesta. În timp ce principalul radio Wi-Fi oferă servicii de date, voce și video, acesta poate scana rapid rețelele Wi-Fi fără interferențe Și conectat la acesta, comutare fără probleme, QoS mai bune; scanarea întotdeauna poate îmbunătăți foarte mult precizia poziționării interioare, având în același timp un impact mic asupra duratei de viață a bateriei.

Specificația Bluetooth este încă Bluetooth 5.0, dar a fost adăugată tehnologia MIMO cu ieșire multiplă cu ieșire multiplă, iar timpul de asociere a fost redus la jumătate. Când Wi-Fi este conectat în același timp, nu vor exista probleme audio intermitente.

Se înțelege că BCM4389 a fost dezvoltat pe baza BCM4375 de către Broadcom. În același timp în care noile specificații au fost perfect implementate, indicatorii diferitelor aspecte au zdrobit generația anterioară, susținând creșterea lățimii de bandă cu 5 ori, întârzierea de 2 ori, consumul de energie de 5 ori, împerecherea Bluetooth este de două ori mai rapidă și Audio audio Bluetooth este complet lin.