Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Al treilea trimestru va fi partea de jos a industriei plafonului de siliciu?

Al treilea trimestru va fi partea de jos a industriei plafonului de siliciu?

Fabrica de siliciu a fost afectată de ajustarea întregului inventar al industriei semiconductorilor din acest an, iar performanța profitului nu a fost satisfăcătoare. Cu toate acestea, din moment ce majoritatea stocurilor clienților au fost reduse la un nivel rezonabil al apei, majoritatea fabricilor de siliciu consideră că nivelul de inventar al clientului va fi sănătos în a doua jumătate a anului, iar cererea se va recupera din trimestrul IV, conducând la performanța profitului. a creste.

Anul trecut, piața plafonelor de siliciu a continuat să fie fierbinte, industria a fost în ofertă scurtă, iar prețurile au continuat să crească. Industria se așteaptă ca piața să rămână fierbinte anul acesta.

Cu toate acestea, pe măsură ce războiul comercial din Sino-SUA a continuat să se încălzească în acest an, ritmul de tracțiune al pieței a încetinit, iar întreaga industrie a semiconductorilor se confruntă cu o presiune mai mare în stoc, ceea ce are un impact negativ asupra rentabilității fabricilor de siliciu.

Xu Xiulan, președintele Global Crystal, a declarat că trimestrul al doilea ar trebui să fie cel mai înalt nivel al inventarului clienților, al treilea trimestru va începe să încetinească, volumul preconizat va crește în a doua jumătate, clienții se vor strădui, de asemenea, să reducă stocurile. În ceea ce privește războiul comercial din Sino-SUA, ea a prezis că transferurile totale de plafon de siliciu de la Global Crystal vor scădea ușor în acest an, dar în conformitate cu ajustarea mixului de produse, venitul anual va fi în continuare ușor crescut.

Global Crystal a subliniat că aproape toate nivelurile de inventar ale clienților nu mai cresc, iar multe inventare ale clienților s-au îmbunătățit până la nivelul normal al apei. Alte inventare ale clienților arată o tendință de scădere lună de lună și trimestru în funcție de sezon. Dacă factorii majori de mediu se pot stabiliza treptat, incertitudinea cererii pieței va încetini și ea.

De asemenea, Xu Xiulan a dezvăluit că Global Crystal a semnat o rată de acoperire pe termen lung de 8-90% în ultimii doi ani, iar rata de implementare pe termen lung a primului trimestru este de 100%. În viitor, poate păstra flexibilitatea pentru clienți la comenzi, dar adaugă și scade Obiectivul pentru tot anul este de a urmări creșterea.

Filiala Taisheng a subliniat că cererea din trimestrul al treilea a fost mai slabă decât cea din trimestrul doi, iar scăderea prețurilor a fost mai gravă. Deși cererea pieței a continuat să fie afectată de războiul comercial Sino-SUA, aceasta a fost determinată de cererea de informații artificiale, 5G, Internet of Things și electronice auto. În continuare, este de așteptat ca al treilea trimestru să fie partea de jos a operațiunii.

De asemenea, Taishengke a spus că cererea clienților a început să se recupereze din septembrie, iar operațiunile din al patrulea trimestru se așteaptă să se recupereze, iar prețurile vor tinde să se încetinească.

Hejing a spus că cererea a fost încă slabă în al treilea trimestru din cauza războiului comercial din Sino-SUA. Cu toate acestea, operațiunea va fi finalizată în trimestrul al treilea, iar ajustarea stocurilor din aval a clienților este de așteptat să fie redusă la un nivel rezonabil al apei, iar cererea se va recupera treptat din trimestrul IV.