Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Căștile Vivo TWS urmează să debuteze: primul cip pilot wireless Qualcomm

Căștile Vivo TWS urmează să debuteze: primul cip pilot wireless Qualcomm

În seara zilei de 4 septembrie, căștile wireless vivo TWSEarphone vor fi lansate pe 16 septembrie. Weibo oficial oficial de la Qualcomm a dezvăluit că vivoTWSEarphone este primul cip wireless wireless marca marca Qualcomm din lume.

Din păcate, detaliile despre vivoTWSEarphone sunt încă necunoscute.

Anterior, vivo a spus că vivoTWSEarphone își propune să îmbunătățească experiența finală a utilizatorilor în era 5G, să accelereze promovarea strategiei de brand și să ajute vivo să construiască un ecosistem de servicii inteligente complet conectat, complet scenariu, complet interactiv.

De remarcat că vivo va lansa, de asemenea, pilotul său anual NEX35G pe 16 septembrie. Acesta este primul flagship mondial al ecranului cascadei. Cea mai mare caracteristică a sa este efectul vizual asemănător cascadei de pe ambele părți ale ecranului curbat.

Configurație de bază, vivoNEX35G echipată cu platforma flagship Qualcomm Xiaolong 855Plus, cu până la 12 GB memorie, spate de 64 de milioane AI cu trei fotografii, capacitate de baterie de 4500mAh, suportă încărcare flash ultra-rapidă de 44W.

De remarcat este faptul că vivoNEX35G păstrează o mufă pentru căști de 3,5 mm. În starea actuală a telefonului mobil pentru anularea mufei pentru căști de 3,5 mm, designul vivoNEX35G este foarte valoros.