Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Vishay a anunțat că va scurta timpul de plată MLCC

Vishay a anunțat că va scurta timpul de plată MLCC

Cu câteva zile în urmă, Vishay Intertechnology, Inc. a anunțat că, pentru a-și îndeplini angajamentul companiei de a sprijini clienții MLCC (Multi-Layer Ceramic Chip Capacitors), a anunțat o scurtă durată de execuție MLCC.

Dave Valletta, vicepreședinte executiv al vânzărilor globale la Vishay, a declarat: "Pentru a rezolva deficitul global de MLCC, unitatea de afaceri MLCC a crescut producția prin creșterea energetică. Proiectul finalizat ne-a mărit capacitatea de producție și acum putem scurta semnificativ ciclul de aprovizionare MLCC și, astfel, să satisfacem nevoile clienților noștri din întreaga lume.

Cu excepția timpului de logistică, fiabilitatea ridicată a Vishay și MLCC RF / HF, precum și MLCC-urile industriale și de automobile, au fost acum reduse la mai puțin de 10 săptămâni.