Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > SUA intenționează să aloce 1 miliard de dolari SUA pentru a ajuta transportatorii să eradice echipamentele Huawei

SUA intenționează să aloce 1 miliard de dolari SUA pentru a ajuta transportatorii să eradice echipamentele Huawei

Potrivit Reuters, Camera Reprezentanților SUA a propus săptămâna aceasta un proiect de lege bipartidist pentru a aloca 1 miliard de dolari furnizorilor de comunicații mici și rurale din SUA pentru a înlocui echipamentele de comunicații din China Huawei și ZTE.

Membrii democratici și republicani ai Comitetului pentru energie și comerț al Casei au declarat în comun că proiectul de lege va proteja rețeaua de comunicații a țării de rivalii străini și va eradica complet problemele de echipament din zonele rurale și transportatorii mici. În plus, Camera Reprezentanților va organiza o audiere a proiectului de lege vineri, ora locală.

În mai, președintele american Trump a emis un ordin executiv care interzicea companiilor americane să folosească echipamente de comunicații care ar putea reprezenta o amenințare la adresa securității naționale și a solicitat agențiilor guvernamentale precum Ministerul Comerțului să prezinte proiectele de implementare până în octombrie. După aceea, mulți transportatori mari din SUA au întrerupt activitatea cu Huawei.

Cu toate acestea, vânzătorii de echipamente mici din zonele rurale din Statele Unite se bazează în mare măsură pe echipamentele Huawei și ZTE. Asociația rurală wireless Less a spus că un sfert dintre membri utilizează echipamentele de comunicații Huawei și ZTE.

Raportul a menționat, de asemenea, că, în iunie a acestui an, oameni familiarizați cu această problemă au declarat pentru Reuters că aproximativ 12 comunicatori din SUA care folosesc echipamente de rețea Huawei discută echipamente de înlocuire cu Ericsson și Nokia. Contează.

Pentru a ajuta acești transportatori mici, Comitetul pentru comerț al Senatului din SUA (SenateCommerceCommitet US) a emis, de asemenea, aproximativ 700 de milioane de dolari în iulie pentru ca transportatorii să înlocuiască echipamentele.

Proiectul de lege al Camerei Reprezentanților poate interzice suplimentar vânzătorilor de echipamente să cumpere orice echipament care este periculos pentru Statele Unite prin subvenții federale. De asemenea, aceasta solicită Comisiei Federale de Comunicații (FCC) să ofere asistență de la diverși transportatori pentru a elimina orice echipament sau servicii interzise.