Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Veniturile din august ale UMC au fost de 14,842 miliarde dolari NT, o creștere de la 12,57% de la an la an

Veniturile din august ale UMC au fost de 14,842 miliarde dolari NT, o creștere de la 12,57% de la an la an

Potrivit cotidianului Taiwan Media Economic Daily, UMC a anunțat astăzi (9) că veniturile consolidate pentru luna august au fost de NT 14,842 miliarde USD (aceeași unitate de mai jos), o scădere de 4,21% față de luna precedentă și o creștere de 12,57% față de an ; venitul consolidat cumulat pentru primul august al acestui an a fost de 116,99 miliarde de yuani. , O creștere de 22,47% față de an.

UMC a declarat în conferința de drept din trimestrul trecut că cererea clienților de opt centimetri este puternică și capacitatea de producție este redusă și a confirmat că continuă să discute cu clienții posibilitatea creșterii prețurilor anul viitor. În plus, UMC estimează că livrările de napolitane și prețurile medii în dolari SUA în trimestrul trei vor fi aceleași cu trimestrul anterior. Numărul proiectelor de cipuri de 28/22 nanometri finalizate a crescut semnificativ, iar capacitatea de producție va continua să fie complet încărcată.

Potrivit știrilor Reuters săptămâna trecută, administrația Trump are în vedere adăugarea SMIC pe lista neagră comercială. În acest sens, piața se așteaptă ca, în cazul în care se produce situația de mai sus, să se beneficieze de la transferul de comenzi turnătorii de napolitane din Taiwan, precum TSMC, UMC și World Advanced.