Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Toshiba construiește SSD-uri cu acces la Internet: 24 de paralele sunt spectaculoase

Toshiba construiește SSD-uri cu acces la Internet: 24 de paralele sunt spectaculoase

La recentul summit flash FMS 2019, Toshiba și Marvell și-au demonstrat propriile SSD-uri, care folosesc un maestru Marvell 88SN2400 NVMe-oF pentru a furniza două legături Ethernet de 25 GB în loc de legături PCIe tradiționale. Ethernet cu fir

De fapt, anul trecut a existat un software numit KumoScale care putea descompune NVMeSSD de înaltă performanță din nodurile de calcul, astfel încât să poată fi partajat în rețea. Toshiba a venit cu o soluție completă de software și hardware.

De asemenea, Toshiba a afișat un sistem Ethernet JBOF cu 24 de SSD Ethernet. Fiecare dintre ele are propria sa adresă IP independentă în sistemul de operare, la care poate fi accesat doar Ethernet. Este destul de spectaculos.

În prezent, soluția Toshiba este foarte matură, pregătită pentru producția în masă, folosind memoria flash blocată cu TOSHIBA cu 96 de straturi BiCS.