Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Piața este înghețată, iar divizia de semiconductori Samsung a pierdut 6 trilioane de câștiguri

Piața este înghețată, iar divizia de semiconductori Samsung a pierdut 6 trilioane de câștiguri



  Recent, raportul financiar al companiei semiconductoare confirmă preocupările lumii exterioare. Samsung Electronics a anunțat recent că veniturile din sectorul semiconductorilor în trimestrul patru al anului trecut au scăzut cu 6 trilioane de câștiguri, iar îngrijorarea că recesiunea semiconductorilor este mai rapidă decât se aștepta este în creștere. Se estimează că această tendință va continua, probabil, până în prima jumătate a acestui an.

Potrivit raportului "Economia Coreeană", Samsung Electronics a anunțat pe 31st că al patrulea trimestru al anului trecut, veniturile semiconductoare de 187 miliarde won, profitul de 77 miliarde won, și cel mai mare record din trimestrul precedent (venituri de 347,60 miliarde câștig, profit În comparație cu cele 136 de miliarde câștigate, veniturile au scăzut cu 16 trilioane de câștiguri, iar profitul a scăzut cu 6 trilioane de câștiguri.

În general, lumea exterioară se așteaptă ca piața semiconductorilor să se stabilizeze în al treilea trimestru al acestui an. În 2019, acesta va prezenta o tendință de venituri "mai mică și mai mare". În același timp, Intel ar putea să profite de ocazia de a elimina "tronul semiconductorilor", deoarece Intel și Samsung se bazează pe afacerea de memorie, semiconductorul în scădere are un impact mai mic asupra Intel.

În ceea ce privește motivul pentru scăderea veniturilor din afacerea de memorie, Samsung Electronics a explicat că, datorită ajustării inventarului de către clienți majori, cum ar fi centrele de date și telefoanele inteligente, cererea de memorie a scăzut semnificativ, iar transferurile au scăzut și ele. În plus, alte companii și-au extins oferta de memorie flash NAND, ducând la o scădere a prețurilor. Afectează veniturile afacerii cu semiconductori.

Afectate de războiul comercial chino-american, creșterea instabilității economice globale, comenzile de memorie ale companiilor IT la nivel mondial au scăzut, iar Facebook, Amazon, Apple, Google, Baidu, Alibaba și alte companii au amânat planurile de investiții ale centrelor de date, urmate de servere. a căzut dramatic. Industria prezice că performanța Samsung Electronics va scădea în primul trimestru. Samsung Electronics a menționat, de asemenea, în previziunile din acest an că primul trimestru este momentul în care clienții își ajustează inventarul, iar impactul off-sezonului va continua să reducă cererea globală. Observațiile externe, prețurile DRAM pot cădea din nou sub efectul dublu al cererii slabe și în afara sezonului.

Samsung Electronics intenționează să-și extindă vânzările de DRAM cu valoare adăugată ridicată și să răspundă în mod activ la cererea de NAND All-Flash de înaltă capacitate. În plus, va crește veniturile prin extinderea vânzărilor AP (procesor de aplicații pentru telefoane mobile) și a senzorului de imagine pentru telefoanele inteligente emblematice și va bucura de efectul introducerii în sezonul de vârf.

Potrivit Samsung Electronics, se așteaptă ca efectul sezonului de vârf și extinderea pieței de memorie de mare capacitate să înceapă să se redreseze. Memoria flash NAND va crește, de asemenea, cererea de utilizare înaltă, deoarece clienții continuă să-și stabilizeze prețurile. Pe de altă parte, după lansarea noului CPU și a noii generații de smartphone-uri în a doua jumătate a anului, se așteaptă ca DRAM să înceapă să crească cererea.