Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Planul de investiții pentru 6 fabrici în 5 ani este în derulare! Uzina ASE K13 se destramă astăzi

Planul de investiții pentru 6 fabrici în 5 ani este în derulare! Uzina ASE K13 se destramă astăzi

Potrivit Taiwan Media Economic Daily, uzina de ambalare și testare ASE a organizat o ceremonie inovatoare pentru uzina ASE K13 din primul parc al zonei de procesare Nanzi din Kaohsiung astăzi (17). Se așteaptă ca fabrica să creeze 2.800 de oportunități de muncă în viitor și să poată crea în continuare un cluster complet și avansat al industriei semiconductorilor.

Reprezentând rezultatele inițiale ale planului de investiții de 5 ani al ASE pentru a 6-a fabrică, fabrica K13 are 2 etaje subterane și 12 etaje deasupra solului, cu o suprafață totală de peste 32.000 de metri pătrați. Se preconizează că construcția uzinei va investi 8 miliarde de dolari Taiwan, iar alte 18 miliarde de yuani vor fi investiți după finalizare. Noua extindere a capacității avansate de producție de ambalaje în dolari taiwaneni va fi finalizată în 2023. Se estimează că valoarea de producție anuală cu sarcină completă poate ajunge la 500 de milioane de dolari SUA. Este de așteptat să creeze 2.800 de locuri de muncă, să recruteze profesioniști în domeniul semiconductorilor și să continue să stabilizeze industria semiconductorilor din Taiwan pe piața 5G.

Wu Tianyu, CEO al ASE Semiconductor, a declarat că fabrica K13 este construită cu conceptul de design trinitar al „tehnologiei inteligente, energiei ecologice și protecției mediului și îngrijirii angajaților”. Cu tehnologia de ambalare de înaltă calitate ca bază, dezvoltați o soluție completă pentru fabricile inteligente 5G + AIoT și obțineți ambalaje semiconductoare cu eficiență înaltă și cea mai mare în timp real și testarea clădirilor de fabricație inteligentă 5G prin seria de rețele de mare viteză .

5G este o tehnologie nouă și o afacere explozivă. ASE va continua să investească în procese de producție avansate, să integreze specialiști în cercetare și dezvoltare și tehnologie în Kaohsiung, să profite de oportunități pentru dezvoltarea viitoare a industriei de semiconductori și să își exercite influența în industria globală a semiconductorilor.