Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Piața de bază este frustrat, iar NVIDIA este învăluită în întuneric

Piața de bază este frustrat, iar NVIDIA este învăluită în întuneric

  NVIDIA a suferit câteva lovituri recente, iar prețul acțiunilor a scăzut cu peste 40% în ultimele șase luni. Bernstein a anunțat că și-a redus ratingul NVIDIA, deoarece cererea pentru plăcile grafice NVIDIA nu este la fel de bună ca cea așteptată.


Potrivit CNBC, analistul Bernstein Stacy Rasgon a lansat un raport care a redus ratingul NVIDIA de la Outperform la Market Perform. Prețul țintă a scăzut, de asemenea, de la 250 la 175 USD.

Rasgon a declarat că chipul NVIDIA este slab în piața jocurilor și în centrul de date. Noile vânzări de jetoane high-end ale NVIDIA sunt mai slabe decât se așteptau și câteva jocuri utilizează funcțiile de detectare a radiațiilor și alte funcții ale chip-ului. Vânzările de plăci grafice NVIDIA au fost, de asemenea, frustrate atunci când prețul precedent al criptocurrencyului a scăzut, iar atmosfera minieră a scăzut, dar de această dată se pare că piața principală a companiei, centrul de jocuri și date a fost lovită.

Pe 28 ianuarie, Nvidia a admis că mediul general sa deteriorat, în special China, care a anunțat că va reduce veniturile sale la 2,2 miliarde de dolari în al patrulea trimestru al acestui an fiscal, mult sub prognoza de piață de 2,7 miliarde de dolari. Raportul Rasgon a subliniat, de asemenea, că prognoza de downgrade a NVIDIA pare să fie cauzată de cerere, iar performanța reală a afacerii de jocuri a companiei rămâne neclară. Riscurile pot continua să crească, cum ar fi mediul recent de cheltuieli pentru cloud se înrăutățește.