Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Statele Unite doresc să actualizeze restricțiile de cip ale Huawei? TSMC: Nu răspunde la întrebări ipotetice

Statele Unite doresc să actualizeze restricțiile de cip ale Huawei? TSMC: Nu răspunde la întrebări ipotetice

Ieri seară, rapoartele mass-media străine au fost citate că oamenii familiarizați cu acest aspect au subliniat că oficialii înalți ai Cabinetului Guvernului Statelor Unite au fost de acord să ia noi măsuri pentru a restricționa furnizarea globală de cipuri către Huawei, deoarece Casa Albă a dat vina pe China asupra noului coronavirus.

Zvonurile recente au continuat că Statele Unite intenționează să extindă restricțiile la transporturile Huawei. Wall Street Journal a raportat în februarie că Departamentul de Comerț al SUA elaborează o propunere de modificare a „Reglementărilor privind produsele externe directe”, care va impune fabricilor de cipuri din întreaga lume să utilizeze echipamente din SUA. Licențierea poate face cipuri pentru Huawei.

Există, de asemenea, zvonuri conform cărora mișcarea SUA este în principal să restricționeze aprovizionarea TSMC către Huawei. Astăzi (27), potrivit unui raport al Taiwan Media News, TSMC a spus astfel de zvonuri: Nu există restricții suplimentare în Statele Unite și nu răspunde la întrebări ipotetice sau comentarii asupra anumitor clienți.