Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Team Group Inc lansează viteze de citire și scriere aleatoare PCIe 4.0 SSD până la 750.000 de IOPS

Team Group Inc lansează viteze de citire și scriere aleatoare PCIe 4.0 SSD până la 750.000 de IOPS

Anul acesta este primul an al PCIe 4.0. De când AMD a lansat procesorul Ara Dragon de a treia generație, dispozitivele care acceptă PCIe 4.0 au apărut, în special produsele SSD 4.0I.

Recent, Team Group Inc. a lansat propriul său SSD PCIe 4.0, modelul "CARDEA ZERO Z440", optimizat pentru AMD a treia generație Ruilong, platforma X570, specificația M.2 2280, folosind grupul mai comun de pe piață. PS5016-E16 master, suport PCIe 4.0x4, disponibil în 1TB, capacitate 2TB.

Citire și scriere continuă până la 5 GB / s, 4,4 GB / s, viteze de citire și scriere aleatorii până la 750.000 IOPS, capacitate maximă de scriere de cel puțin 1800TB, 3600TB și are o garanție de cinci ani.

Punctul culminant al acestuia este de fapt în ceea ce privește disiparea căldurii. Folosește folie de cupru grafen combinat material de conducere de căldură patentat de Team Group Inc., care combină trei elemente de conducere de căldură (grafen), radiații de căldură (grafen) și capacitate de căldură (cupru). Se poate potrivi complet radiatorului care vine cu placa de bază X570. Potrivit oficialului, această soluție poate aduce mai mult de 9% efect de răcire în condițiile unei lucrări îndelungate (mai mult de trei ore). Temperatura de suprafață a controlului principal și a cipurilor de memorie flash poate fi stabilizată la aproximativ 56,5 ° C, iar performanța este destul de bună.

Ora și prețul curente ale SSD CARDEA ZERO Z440 PCIe 4.0 cu Team Group Inc., care vine cu tehnologia de răcire a grafenului, nu a fost încă anunțată.