Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Taiwan Media: ASE a câștigat o comandă mare pentru Qualcomm și MediaTek Wi-Fi SOC cu tehnologie AQFN

Taiwan Media: ASE a câștigat o comandă mare pentru Qualcomm și MediaTek Wi-Fi SOC cu tehnologie AQFN


Potrivit unor surse din industrie, ASE a câștigat un număr mare de comenzi Wi-Fi SOC de la Qualcomm și MediaTek cu tehnologia sa unică AQFN și caută în mod activ livrări suplimentare de materiale de ambalare conexe, inclusiv cadre de plumb, pentru a finaliza comanda.

Potrivit Digitimes, surse spun că tehnologia AQFN este mai rentabilă decât soluțiile bazate pe pachete de substrat, astfel încât a devenit SOC-urile Wi-Fi 6/6E de la Qualcomm și MediaTek și chiar Wi-Fi 7 în 2023. pentru produs.

Se raportează că ASE a început producția în masă a tehnologiei AQFN a doua generație la fabricile sale din Kaohsiung, în sudul Taiwanului și Chungli, în nord, precum și în fabrica sa filială Sipin din centrul Taiwanului.

Cu câteva zile în urmă, ASE a anunțat că va continua să -și extindă investițiile în Taiwan, China, cheltuind 1,325 miliarde de dolari pentru a coopera cu Hongjing Construction pentru a construi a doua fabrică de campus a uzinei Zhongli pentru a extinde linia de producție a ambalajelor și testarea IC. Noua fabrică este de așteptat să fie finalizată în al treilea trimestru din 2024.