Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Cota de piață globală a TSMC de 50,5% rămâne pe locul 1 și pe locul 5 al SMIC

Cota de piață globală a TSMC de 50,5% rămâne pe locul 1 și pe locul 5 al SMIC

Conform statisticilor institutului de cercetare Takuya Industry Institute ale institutului de cercetare, cererea de componente cu semiconductor va crește începând cu prima jumătate a anului, pe măsură ce seria de timp intră în sezonul de vârf al industriei electronice tradiționale. Se estimează că valoarea producției globale de turnătorie wafer în trimestrul al treilea va fi mai mică decât a doua trimestru. Cresterea cu 13%. Cota de piață a companiei a fost condusă de TSMC cu un avans de 50,5%, urmată de Samsung cu 18,5% și a treia cu 8%.

Cu toate acestea, Tuoba a spus că, din cauza întârzierii continue în războiul comercial Sino-SUA, cererea pieței consumatorilor este mai mică decât aceeași perioadă din 2018, iar puterea de recul a industriei semiconductorilor în a doua jumătate a anului poate să nu fie la fel de puternică cum era de așteptat.

Tuoba a analizat în continuare performanța celui de-al treilea trimestru. Nodurile de 7 nanometri ale TSMC includ Apple, Huawei Hisilicon, Qualcomm și Chaowei. Rata de utilizare a capacității procesului de 7 nanometri este aproape completă, iar o anumită cerere de proces matură se încălzește. Performanța veniturilor este bună, se așteaptă să crească cu 7% anual.

Samsung se bazează pe cererea de produse proprii în industria de turnătorie și subdivide nano nodurile de turnătorie pentru a oferi clienților flexibilitate în alegerile lor și rezistă la declinul industriei. În prezent, pe lângă utilizarea de către telefonul mobil 5G de la Huawei și Samsung a cipurilor auto-dezvoltate, restul mărcilor folosesc în mare parte procesul Samsung cu 10 nanometri, modelul Ccomcom 5G, modelul X50, este probabil să conducă veniturile Samsung în acest trimestru în comparație cu aceeași perioadă trecută. anul, aproximativ 3,3%.

În viitorul apropiat, compania și-a vândut afacerile cu fabrici și cipuri în schimbul unei investiții stabile în ținta de vânzare, crescând în același timp veniturile din domeniul comunicațiilor prin tehnologia silicon-pe-izolator (RF-SOI). Cu toate acestea, veniturile pot fi reduse după livrarea instalației în viitor, iar desfășurarea agresivă a clientului a liniei de produse cu 7 nanometri va afecta performanța miezului în procesul de 12/14 nm.

Al doilea trimestru al UMC a beneficiat de produse de comunicații, incluzând AP-uri mobile de nivel mic și mijlociu, componente de comutare și jetoane legate de router, iar utilizarea cererii și livrări a crescut constant. Al treilea trimestru este de așteptat să mențină creșterea veniturilor.

În al doilea trimestru al SMIC, cererea de smartphone-uri, Internet of Things și aplicații conexe va fi stimulată. Veniturile procesului de 55/65 și 40/45 nm vor fi excelente, iar cererea de 28 nanometri se va recupera simultan. Se preconizează că veniturile din al treilea trimestru vor continua să crească. . În plus, dacă randamentul procesului de 14 nm în dezvoltarea SMIC poate menține un anumit nivel, cu ghidul politic și binecuvântarea pieței cererii interne, se estimează că Huawei HiSilicon și Ziguang Zhanrui vor avea ocazia să filmeze pe procesul de 14 mil. SMIC.

În ceea ce privește piața cererii interne Huahong Semiconductor, care beneficiază de componente de gestionare a energiei electrice și energetice, se estimează că veniturile din trimestrul al treilea vor menține o creștere constantă. Întreprinderile de top din lume urmăresc, de asemenea, performanța produselor de gestionare a energiei electrice, determinând veniturile din iulie la un nivel maxim din 2019. Această cerere este de așteptat să compenseze impactul conducerii CI-urilor la o tendință de 12 inch, stimulând încasările companiei în acest trimestru.

Tuoba a subliniat că, în ceea ce privește piața globală de turnătorie, din cauza recentelor schimbări dramatice în războaiele comerciale din Sino-SUA, cele două părți se limitează reciproc la tarifele, iar Statele Unite continuă să includă întreprinderile legate de Huawei în lista entităților . Interdicția Huawei nu poate fi ridicată pe termen scurt. Este de așteptat ca impasul comercial să afecteze cererea de pe piață a produselor finale, cum ar fi telefoanele mobile, caietele, tabletele și televizoarele pe tot parcursul anului, ceea ce va conduce la turnări de plafon în amonte, care tind să fie conservatoare în cererea lor pentru anotimpurile de vârf în a doua jumătate a anul.