Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > TSMC poate deveni Apple Qualcomm și câștigătorul mare

TSMC poate deveni Apple Qualcomm și câștigătorul mare

  Potrivit studiului Economic Daily, procesele de doi ani ale Apple și Qualcomm privind problemele legate de tehnologia brevetelor s-au încheiat cu reconciliere și au revocat toate litigiile în curs de desfășurare în domeniul brevetelor din întreaga lume. Potrivit statisticilor, Qualcomm a depus mai mult de 50 de procese împotriva Apple în Statele Unite, China și Europa și astăzi ambele părți și-au anunțat acordul de soluționare.


Analistul Dan Ives, analist al Wedbush Securities, a declarat: "Aceasta este o victorie majoră pentru Qualcomm, deoarece teama oamenilor de a pierde terenul este o povară uriașă pentru Apple în această dispută privind proprietatea intelectuală. mai multe despre cele două companii care se confruntă cu probleme mai mari în 5G și iPhone, iar accentul nu ar trebui să fie pe curtea Qualcomm în instanță. "

Pentru o înțelegere cu Apple, Qualcomm consideră că va contribui la îmbunătățirea stabilității activității de licențiere, demonstrând în același timp valoarea și puterea proprietății intelectuale a Qualcomm. Se așteaptă ca, odată cu creșterea livrărilor, profitul net pe acțiune să crească cu 2 dolari SUA.

Prețul acțiunilor Qualcomm a crescut cu 23%, iar cel mai mare câștig de o zi în 20 de ani, iar prețul acțiunilor Apple a crescut de asemenea ușor.

Analistul Wang Zhaoli a declarat că, odată cu reconcilierea dintre Apple și Qualcomm, cele două părți au ajuns la un acord de furnizare a cipurilor pe mai mulți ani, ceea ce înseamnă că Qualcomm este așteptat să revină la lanțul de aprovizionare Apple. TSMC este o turnătorie de cipuri Qualcomm și ar trebui să poată beneficia.

Wang Zhaoli a mai spus că, deși se așteaptă ca Qualcomm să revină la lanțul de aprovizionare Apple, furnizarea exclusivă de către Apple a chip-ului de modem de la Apple nu va fi garantată. În plus, șansele MediaTek de a intra în lanțul de aprovizionare Apple vor fi reduse.