Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > TSMC: Nu există un plan de fuziuni și achiziții care să mărească capacitatea de producție în acest s

TSMC: Nu există un plan de fuziuni și achiziții care să mărească capacitatea de producție în acest s

  Deși TSMC estimează că cererea de cip va continua să crească la o rată ridicată, fabrica de turnătorie bine cunoscută nu intenționează în prezent să își mărească capacitatea de producție prin achiziționarea de concurenți, ci prin integrarea eficientă a activelor existente. În primul trimestru al raportului privind câștigurile, CEO-ul CCMei, TSMC, a declarat: "În prezent, nu există niciun plan de achiziție. Desigur, dacă există o bună oportunitate de a respecta strategia companiei, vom considera acest lucru, dar în prezent nu avem Planurile M & A. "


Fiind cel mai mare producător mondial de turnătorii de semiconductoare, TSMC este hotărât să-și mențină poziția de lider în tehnologia avansată a proceselor și capacitățile de fabricație. Compania câștigă în prezent cote în mai multe piețe și, în mod firesc, se așteaptă ca cererea pentru serviciile sale să crească în următorii ani. În cursul dezvoltării companiei, TSMC va alege să își sporească capacitatea de a satisface cererea prin achiziționarea de concurenți. De fapt, filiala sa, Vanguard International Semiconductor (VIS), a achiziționat o fabrica de la GlobalFoundries din Singapore la începutul acestui an.

În prezent, TSMC și Samsung sunt singurele turnătorii care pot furniza clienților tehnologii de procesare care utilizează litiografia ultravioletă extinsă (EUVL). Când și cum concurenții, cum ar fi SMIC sau UMC, pot oferi clienților servicii de turnătorie similare, este încă incertă. În plus, TSMC va continua să câștige o cotă de clienți care au nevoie de tehnologie de ultimă oră (CPU, GPU, SoC mobil etc.) și, prin urmare, necesită capacitate de producție. Compania intenționează să se bazeze în întregime pe fabricile proprii, în loc să achiziționeze concurenți.