Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Sun Youwen, purtătorul de cuvânt adjunct al TSMC, se retrage, Gao Menghua preia

Sun Youwen, purtătorul de cuvânt adjunct al TSMC, se retrage, Gao Menghua preia

Pe 27 decembrie, potrivit Agenției Centrale de Știri, Sun Youwen, purtătorul de cuvânt al TSMC și directorul superior al Diviziei Informații Corporative și Divizia Relații Corporative, se va retrage. Directorul departamentului de relații publice al TSMC, Gao Menghua, a preluat. Gao Menghua a fost directorul general adjunct al departamentului de marketing și relații publice IBM. .

Se înțelege că Sun Youwen a lucrat la TSMC timp de 17 ani. În octombrie a acestui an, președintele TSMC, Wei Zhejia, a anunțat vestea retragerii lui Sun Youwen la sfârșitul anului. El a subliniat că Sun Youwen este „fața” TSMC. Ca canal pentru comunicarea externă a TSMC, "cu siguranță se poate spune că este o femeie de excepție în Taiwan și în lume. A stabilit o comunicare de mare succes pentru TSMC".

Sun Youwen a spus la vremea respectivă că a lucra la TSMC a fost o glorie. După 17 ani de muncă, prima zi de muncă părea ieri. Fiecare din ultimele 66 de conferințe de câștig a fost o provocare, cu noi întrebări de răspuns. În această poziție, spune nu numai adevărul, ci spune și adevărul, chiar dacă vrei să te retragi, tot înveți.