Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Sword se referă la serviciul de cloud? Memorie Toshiba: poate începe fuziunile și achizițiile

Sword se referă la serviciul de cloud? Memorie Toshiba: poate începe fuziunile și achizițiile

Odată cu creșterea cotei de piață a produselor de stocare avansate ale Toshiba Memory pentru centrele de date, compania a declarat că este probabil să înceapă o bună oportunitate pentru fuziuni și achiziții.

Potrivit firmei de cercetare IHS, Toshiba Memory este cel de-al doilea producator mondial de cipuri de memorie flash NAND dupa ce Samsung Electronics si al treilea cel mai mare producator de SSD dupa Intel.

Președintele Toshiba Memory, Stacy Smith, a declarat: "Ca participant la centrul de date, serviciile cloud sunt un domeniu cheie al preocupării noastre și ne concentrăm foarte mult pe creșterea cotei noastre de domeniu.

Smith a fost trezorierul Intel Corporation și sa alăturat companiei japoneze în octombrie anul trecut. "În timp, este probabil ca Toshiba Memory să înceapă fuziuni și achiziții," Smith a adăugat.

Analiștii au declarat că preocupările anterioare ale Toshiba cu privire la telefoanele inteligente și alte produse de consum au afectat profiturile. Datorită creșterii lente a vânzărilor smartphone-urilor și a ofertei excedentare de jetoane, pierderea operațională a companiei în perioada ianuarie-martie a fost de 28,4 miliarde yeni (263 milioane dolari), față de 54 miliarde de yeni în trimestrul precedent.

În plus, Toshiba Memory a anunțat că va fi redenumită Kioxia începând cu 1 octombrie. Kioxia este o combinație între cuvântul japonez kioku și cuvântul grecesc axia. Kioku înseamnă "memorie" și axia înseamnă "valoare".

Memoria Toshiba a fost planificată inițial ca IPO în luna septembrie a acestui an, dar sursele au subliniat că aceasta poate fi amânată până în noiembrie sau în 2020. Smith nu a dat un calendar specific pentru acest lucru, dar a spus că atunci când condițiile de piață sunt corecte, va fi gata.

El a subliniat, de asemenea, că din moment ce situația excedentului de aprovizionare a durat mai mult de un an, piața de memorie va scădea în a doua jumătate a acestui an, ceea ce echivă opiniile altor experți din industrie.

Pe piața flash NAND, analiștii se așteaptă ca prețurile să crească datorită închiderii recente a centralei de memorie Toshiba. Deși afacerea de memorie Toshiba a fost restaurată, expedierea va dura câteva săptămâni. Smith a spus: "Vestea bună este că avem o cantitate rezonabilă de inventar care poate fi utilizată pentru a amortiza impactul asupra clienților noștri".