Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Exporturile de semiconductori din Coreea de Sud au scăzut cu 17,8% la începutul lunii mai!

Exporturile de semiconductori din Coreea de Sud au scăzut cu 17,8% la începutul lunii mai!

Conform datelor publicate de Banca Coreei în data de 26, afectată de epidemie, volumul exporturilor din Coreea de Sud în aprilie a atins cea mai mare scădere în 11 ani.

Concret, exporturile din Coreea de Sud au scăzut cu 12,6% anual în aprilie, iar exporturile au scăzut cu 22,8%, cea mai mare scădere din ianuarie 2009.

În ciuda impactului epidemiei, exporturile din Coreea de Sud au crescut atât în ​​februarie cât și în martie, dar au scăzut în aprilie. Banca Coreei a declarat că, pe măsură ce marile economii ale lumii au continuat să efectueze blocaje anti-epidemice, cererea de import din diferite țări a scăzut, iar exporturile din Coreea de Sud au scăzut și ele.

În plus, conform datelor Administrației Vamale din Coreea, afectate de epidemie, exporturile din Coreea de Sud în primele 10 zile ale lunii mai a acestui an au scăzut cu 46,3% (5,96 miliarde USD) la 6,9 miliarde USD.

Toate mărfurile majore de export din Coreea de Sud au înregistrat scăderi cu două cifre, exporturile de semiconductori au scăzut cu 17,8%, echipamentele de telecomunicații fără fir au scăzut cu 35,9%, produsele petrochimice au scăzut cu 75,6%, iar automobilele au scăzut cu 80,4%.