Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Fabul de 8 inci din Coreea de Sud crește puternic industria: cererea mai are loc pentru îmbunătățiri

Fabul de 8 inci din Coreea de Sud crește puternic industria: cererea mai are loc pentru îmbunătățiri


Mai multe turnătorii de 8 inci din Coreea de Sud înregistrează o creștere puternică a profitului în 2021, deoarece capacitatea de 8 inch care a fost odată neglijată cu câțiva ani în urmă a revenit la mainstream.

Potrivit Digitimes, una dintre principalele turnări ale Coreei de Sud, Dongfang Hi-Tech, și-a înregistrat recordul de venituri în 2021, rupând 1 trilioane câștigate pentru prima dată, iar profitul operațional a crescut cu 67% an de an la 399,1 miliarde câștigate.

Înainte de cererea puternică pentru capacitatea de wafer de 8 inci, profitul operațional al lui Dongfang Hi-Tech în 2019 a fost de doar 104,6 miliarde câștigate, ceea ce înseamnă că profitul operațional al turnării a triplat mai mult în doar doi ani.

Surse din industrie au spus că prețurile pentru echipamentele fabuloase de 8 inci au crescut în ultimii doi ani, dar majoritatea au fost cumpărate de companii chineze. Majoritatea producătorilor coreeni consideră că mai există loc pentru creșterea cererii pentru o capacitate FAB de 8 inci.

Faburile de 8 inci sunt de obicei utilizate pentru fabricarea cipurilor auto, afișarea IC-urilor driverului și a IC-urilor de gestionare a puterii. Analiștii remarcă faptul că producătorii va fi dificil să extindă capacitatea în curând, dar cererea pentru IoT și electronice auto este cu siguranță în creștere.