Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Contraatacurile din Coreea de Sud! 6 trilioane câștigate pentru a dezvolta materiale semiconductoare

Contraatacurile din Coreea de Sud! 6 trilioane câștigate pentru a dezvolta materiale semiconductoare

Ministerul Industriei, Comerțului și Resurselor din Coreea a decis să investească 6 trilioane de câștiguri (aproximativ 35,29 miliarde de yuani) în cercetarea și dezvoltarea materialelor semiconductoare, a componentelor și a echipamentelor pentru a face față restricțiilor Japoniei privind exporturile către Coreea.

Ministerul Industriei, Comerțului și Resurselor din Coreea a declarat că și-a îmbunătățit direcția investițională în industria de materiale, piese și echipamente, pe baza strategiei de revitalizare a producției lansată luna trecută. Un studiu de fezabilitate a fost finalizat pentru un proiect de investiții de 1 trilioane câștigate (aproximativ 5,88 miliarde de yuani) în cercetarea și dezvoltarea materialelor, componentelor și echipamentelor din materiale semiconductoare în decurs de 10 ani începând cu 2020. În ceea ce privește materialele obișnuite, componentele și echipamentele, guvernul este efectuând un studiu de fezabilitate privind un plan de investiții de 5 trilioane câștigate în șase ani începând cu anul 2021.

În aceeași zi, ministrul industriei, Guan Yunmo, a declarat că guvernul va investi 1 trilioane de câștiguri pe an pentru a promova în mod activ multilateralizarea canalelor de importuri de materiale necesare pentru industria pilonilor și pentru a îmbunătăți competitivitatea producției interne. Ministerul Industriei intenționează să propună planuri specifice de consolidare a competitivității părților și componentelor interne în această lună.

La 1 iulie, guvernul japonez a anunțat că a început să controleze exportul unor produse coreene, inclusiv polimidul de fluor, care este necesar pentru fabricarea de ecrane LCD flexibile pentru televizoare și smartphone-uri și pentru fotorezistente și gaze corozive necesare pentru fabricarea semiconductorilor. Trei tipuri de substanțe cum ar fi concentrația de acid fluorhidric. Se înțelege că revizuirea exportului Japoniei durează în general aproximativ trei luni, ceea ce va avea un impact major asupra producției producătorilor coreeni.

Dacă companiile coreene nu reușesc să obțină cele trei materiale semiconductoare cheie menționate mai sus datorită reglementărilor de export impuse de Japonia, producătorii de semiconductori coreeni, cum ar fi Samsung, pot dura doar 3-4 luni. Potrivit rapoartelor, Samsung, SK Hynix și alte fabrici de semiconductori au asigurat că inventarul a trei materiale este de numai aproximativ o lună. Dacă inventarul produselor finite cum ar fi DRAM este inclus în trei luni, fabrica de semiconductori coreeană poate dura de 3-4 ori. lună. Această mișcare poate afecta funcționarea normală a marilor companii de semiconductori cum ar fi Samsung, SK hynix și giganții electronici coreeni.

Ca răspuns, Coreea de Sud a declarat că va lua ocazia Japoniei de a accelera cercetarea și dezvoltarea materialelor, pieselor și echipamentelor de bază în industria semiconductorilor coreeni și de a-și îmbunătăți competitivitatea. Acesta va publica materiale și componente semiconductoare în această lună (în luna iulie). Și măsurile de competitivitate a echipamentelor trebuie consolidate.

Cu toate acestea, Japonia nu prezintă slăbiciune aici, iar războiul comercial dintre Japonia și Coreea de Sud sa încălzit treptat. Potrivit celui de-al doilea raport al comunicării comune, guvernul japonez efectuează o evaluare pentru extinderea măsurilor de control al exporturilor pentru Coreea de Sud și intenționează să extindă numărul de articole clasificate ca fiind controlate din cele trei actuale și părți electronice care pot fi transferate la utilizarea militară, Materialele înrudite pot deveni obiecte suplimentare.