Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Merele înmuiate au nevoie de hardcore

Merele înmuiate au nevoie de hardcore

Apple și-a anunțat veniturile din al treilea trimestru, o creștere a veniturilor de 1% de la an la an, ajungând la 53,8 miliarde de dolari americani și, în cele din urmă, a încheiat declinul celor două sferturi. Între timp, câștigul pe acțiune al Apple a fost de 2,18 dolari, în scădere față de 2,34 dolari în aceeași perioadă a anului trecut, dar mai mare decât cel scontat de 2,09 dolari.

Cook CEO Apple a numit-o cel de-al treilea sezon cel mai performant, condus de „veniturile înregistrate din servicii”, creșterea accelerată a purtărilor, performanțele puternice ale iPad și Mac și îmbunătățirea vânzărilor de iPhone.

Cu toate acestea, vânzările iPhone ale Apple sunt încă nesatisfăcătoare, vânzările de 25.968 miliarde dolari, în scădere cu 12% față de 29,74 miliarde USD în aceeași perioadă a anului trecut. Mai mult, aceasta este și scăderea vânzărilor de iPhone pentru al treilea trimestru consecutiv.

Rezultatul direct al acestui fenomen este faptul că iPhone-ul a reprezentat doar 48% din veniturile totale ale Apple, scăzând sub jumătate pentru prima dată.

În mod corespunzător, veniturile serviciilor Apple au crescut cu 12,6%, ajungând la 11,46 miliarde de dolari SUA, reprezentând 21% din totalul veniturilor, devenind a doua sursă de venit Apple cea mai mare.

Apple este tot mai mult ca o companie de software, App Store, Apple Music, iCloud, AppleCare și iTunes formează o matrice de produse placate cu aur. În special, App Store, care a devenit cel mai mare flux de numerar din activitatea serviciilor Apple, a format un ecosistem de aplicații indestructibil. În cadrul conferinței de câștiguri, Apple a dezvăluit că App Store este remarcabilă în China, iar descărcările jocurilor au contribuit foarte mult.

IPhone-ul este încă nucleul afacerii Apple, doar încetinirea inovației, prețuri prea mari, astfel încât peisajul său să nu mai fie. În ultimul raport al IDC, Huawei a depășit din nou Apple pentru a deveni al doilea din lume, în timp ce producători autohtoni, cum ar fi Xiaomi și OPPO, urmează de asemenea îndeaproape.

Pe piața internă, potrivit datelor companiei de cercetare Canalys, vânzările Apple au scăzut cu 14% în al doilea trimestru al acestui an, cu o scădere de 0,6 puncte procentuale și un al cincilea loc cu o cotă de piață de 5,8%.

Apple a luat, de asemenea, o serie de măsuri pentru acest lucru, cum ar fi reduceri de prețuri și tranzacționare. Cook a spus că vânzările iPhone în China s-au îmbunătățit semnificativ de la an la an, fiind mai bune decât în ​​ultimele două trimestre. Declinul vânzărilor s-a redus.

Din logica de bază, serviciile software Apple se bazează pe hardware, dar se bazează pe hardware. Fie că este vorba despre APP Store sau Apple Music, serviciul iCloud, fără suportul iPhone, este un castel în aer. În ianuarie a acestui an, când Apple și-a anunțat raportul privind veniturile din primul trimestru, numărul de utilizatori activi raportați a fost de 1,4 miliarde, din care 900 milioane proveneau de la iPhone. Importanța iPhone-ului este de la sine înțeles.

Protejarea iPhone-ului va fi în centrul tuturor afacerilor Apple. Mai ales când ecranul 5G a fost deschis, dacă îl pierzi într-un pas, este posibil să îl pierzi pe toate.

Acesta este motivul pentru care Apple încearcă să achiziționeze business-ul de bandă de bază Intel. Apple, ceea ce nu este rău, a cumpărat 2.200 de ingineri remarcabili și peste 10.000 de brevete pentru un miliard de dolari. Este o afacere bună. Cook a comentat acest lucru: „Credem că aceasta este o oportunitate bună de a câștiga leadership în acest domeniu. Ne permite să avem peste 17.000 de portofolii de brevete pentru tehnologia wireless, să accelerăm dezvoltarea viitoarelor noastre produse și să avem proprietatea și controlul în strategia noastră pe termen lung. Produse tehnologice de bază. & Quot;

Procesoarele auto-dezvoltate din seria A de la Apple permit iPhone-ului și iPad-ului să iasă în evidență de mulțime. Lipsa unei singure benzi de bază împiedică Apple să controleze pe deplin dezvoltarea produsului. Deși procesul cu Qualcomm este reconciliat, Apple încă simte că ghimpul este pe spate. Concurenți precum Huawei și Samsung vor lansa SoCs 5G cu bandă de bază integrată. Dacă nu puteți lansa propriul SOC integrat, Apple va rata cel mai probabil valul vremurilor.

Cel mai recent raport al analistului Tian Ming Securities, Guo Minghao, arată că Apple va lansa trei telefoane mobile care acceptă 5G în 2020. Aceste trei telefoane vor folosi în continuare banda de bază a companiei Qualcomm. Până în 2021, Apple va folosi propria sa bandă de bază integrată SoC în iPhone. În același timp, linia de produse portabile Apple, precum și iPad-ul vor folosi, de asemenea, banda de bază auto-dezvoltată. Ar trebui să știți că produsele purtabile ale Apple au fost remarcabile în ultimii ani. Conform raportului financiar T2, veniturile afacerii au atins 5.525 miliarde USD, cu o creștere anuală de 48%. În era 5G, uzura va fi o altă sursă importantă de venit pentru Apple.

Nucleul Apple este încă o platformă hardware. Dacă nu puteți inova pe hardware, avantajele actuale pot dispărea treptat. Merele care devin mai moi au încă nevoie de un „nucleu dur”.