Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Softbank, compania de proiectare a cipurilor ARM, ajustează modelul de taxă pentru licența de proiectare a cipurilor

Softbank, compania de proiectare a cipurilor ARM, ajustează modelul de taxă pentru licența de proiectare a cipurilor

17 iulie știri, potrivit rapoartelor mass-media străine, ora locală, marți, Softbank britanic compania de design de cip Arm anunțat că se va ajusta modelul taxa de licențiere chip design.

ArmFlexibleAccess este noul model de afaceri Arm, care permite designerilor de cipuri să experimenteze modele diferite de chip înainte de a plăti taxele de licență pentru alegerea finală. Acesta este un nou mod de a accesa tehnologia de vârf a industriei, care este mai rapidă, mai ușoară și mai flexibilă.

Cu modelul ArmFlexibleAccess, echipa de design corporate este mai liberă să experimenteze, să evalueze și să inoveze.

Rene Haas, președintele departamentului de produse IP al Arm, a declarat: "Crearea ArmFlexibleAccess este o oportunitate pentru lumea a 1 trilion de dispozitive conectate securizat. Prin integrarea accesului fără restricții la proiectare fără autorizarea prealabilă, îi împuternicim pe partenerii existenți și pe noi participanți la piață să abordeze noi oportunități de creștere în Internetul obiectelor, învățarea în mașină, vehiculele autonome și 5G.

Mai mulți parteneri, printre care furnizorii de soluții AlphaIC, IP și IC Invecas și Nordic Semiconductor, au semnat noul model de cooperare cu brațele și au acces la o gamă largă de produse și suport pentru proprietatea intelectuală (IP). Instrumente și servicii de instruire.

AlphaIC a plătit acum o plată modestă în avans pentru a obține toate tehnologiile necesare, inclusiv cea mai avansată tehnologie de securitate. Numai atunci când compania își încheie proiectul final și îl pune în producție, societatea va plăti taxa de licență și va plăti redevențele după expedierea produsului.

ArmFlexibleAccess completează abordarea standard de licențiere a brațelor, iar abordarea standard de licențiere a brațelor va rămâne cea mai bună alegere pentru partenerii care doresc să acceseze portofoliul complet de produse Arm și proprietatea intelectuală de ultimă oră (IP).

Ca lider mondial în furnizarea de proprietăți intelectuale (IP) semiconductoare, Arm își acordă licența pentru o serie de parteneri, printre care se numără companiile de lider în domeniul semiconductorilor și companiile de design personalizate.

În mod obișnuit, partenerii primesc licențe pentru componente individuale de la Arm și taxele de licență cu plată în avans înainte de a utiliza tehnologia. Acum, cu modelul ArmFlexibleAccess, aceștia pot obține un portofoliu larg de tehnologii la o fracțiune din cost. Acest portofoliu de tehnologie include toate proprietățile intelectuale (IP) de bază și instrumentele necesare pentru designul SoC, iar apoi numai produsul este gata pentru producție. La momentul expedierii, taxa de licență și taxa de brevet sunt plătite Arm.

Prin intermediul modelului ArmFlexibleAccess, proprietatea intelectuală (IP) disponibilă partenerilor Arm include majoritatea procesoarelor bazate pe armă (CPU), cum ar fi Cortex-A, Cortex-R și Cortex-M. Aceste procesoare reprezintă 75% din toate licențele de procesare Cortex semnate în ultimii doi ani.

În plus, proprietatea intelectuală (IP) disponibilă pentru partenerii Arm include ArmTrustZone, CryptoCellsecurityIP, MaliGPU, SystemIP, precum și instrumentele și modelele necesare pentru proiectarea SoC și dezvoltarea software-ului timpuriu. În același timp, aceștia beneficiază, de asemenea, de asistență la nivel mondial și de servicii de instruire.

În ceea ce privește costul, dacă producătorul de cipuri folosește o soluție de design de la Arm pentru a porni cipul, va trebui să plătească 75.000 de dolari pe an; dacă plătesc 200.000 de dolari pe an, pot obține un număr nelimitat de modele de chipuri. Numai atunci când cipul începe producția, trebuie să plătească taxa de licență și taxa de brevet.