Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Sharp 9,2 miliarde de yeni intră în NEC Display!

Sharp 9,2 miliarde de yeni intră în NEC Display!

Potrivit site-ului web Benzinga, astăzi (25), NEC Corporation și Sharp au convenit să creeze o asociere în comun. În același timp, Sharp a anunțat că va achiziționa o participație de 66% în NEC Display Solutions, o filială NEC, pentru 9,2 miliarde de yeni (aproximativ 563 milioane RMB).

Se înțelege că NDS este furnizorul mondial de tehnologie vizuală și soluții de panou electronic, cu un număr mare de clienți din întreaga lume.

În acest sens, Nikkei News a subliniat că, prin această fuziune și achiziție, Sharp va accelera extinderea de peste mări a activității de afișare, care este mai propice pentru urmărirea pe piață a producătorilor coreeni de top cum ar fi Samsung și LG.

Cu toate acestea, achiziția este încă în curs de revizuire de către autoritatea de reglementare antitrust a Japoniei, iar transferul de capitaluri propuse va fi finalizat la 1 iulie 2020.