Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Creștere sezonieră! Livrările SoG de 5 MediaTek vor depăși 60 de milioane anul viitor

Creștere sezonieră! Livrările SoG de 5 MediaTek vor depăși 60 de milioane anul viitor

Pe 20 noiembrie, MediaTek 5G SoC va debuta oficial o săptămână mai târziu. După plasarea și operarea Cai Lixing în urmă cu doi ani, MediaTek s-a transformat treptat de la un adept al tehnologiei la un lider. Persoanele din interiorul industriei au declarat pentru Ji Wei.com că transferurile de 5G SoC ale MediaTek vor ajunge la 60 de milioane sau mai mult anul viitor.

Potrivit persoanelor fizice din industrie, anul viitor, capacitatea de 7 nm a TSMC de 5G SoC de MediaTek va crește un sfert cu trimestru, stabilit inițial la 7 milioane în primul trimestru, 10 milioane în al doilea trimestru, 21 milioane în al treilea trimestru și 27 milioane în al patrulea trimestru. Aceasta înseamnă că MT6885 și MT6873 de MediaTek vor avea o livrare totală de peste 60 de milioane.

Conform rapoartelor anterioare ale microrețelei, primul producător 5G SoC „MT6885” al MediaTek a fost adoptat de mulți producători de telefoane mobile continentale. Potrivit presei din Taiwan, performanța acestui produs este mai bună decât cea a concurenților precum Qualcomm și Samsung. Este de așteptat ca, în primul trimestru al anului viitor, clientul să aibă o mașină nouă 5G mijlocie-înaltă, dotată cu cip.

În plus, MT6873 al MediaTek este orientat către piața low-end. Cu câteva zile în urmă, persoanele din interiorul industriei au subliniat că Huawei va introduce cipul MT6873 al MediaTek ca platformă 5G cu punct scăzut.