Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Acționarii Samsung au întrebat sincer: de ce Samsung rămâne în spatele rivalului Apple?

Acționarii Samsung au întrebat sincer: de ce Samsung rămâne în spatele rivalului Apple?

Potrivit presei coreene THE ELEC, Samsung Electronics a ținut a 51-a adunare a acționarilor ieri (18). În cadrul ședinței, acționarii companiei au întrebat de ce Samsung rămâne în urma celui mai mare concurent al său, Apple.

Un acționar Samsung a spus că trebuie să-și forțeze copilul să cumpere un smartphone Samsung, ceea ce era contrar intenției inițiale de a cumpăra un iPhone. Ea a adăugat că, chiar și după ce au cumpărat un telefon Galaxy, copiii ei erau lipiți de AirPod-ul Apple în locul celor de la Samsung Buds.


În plus, acționarul a întrebat și ce planuri are Samsung pentru a atinge acest statut de marcă.

În această privință, Gao Dongzhen, șeful departamentului de IM al Samsung, a declarat că, deși Samsung are multe de învățat de la concurenți, el a arătat că utilizatorii tineri sunt foarte entuziaști de seria de telefoane mobile Galaxy.

În același timp, un alt acționar Samsung a întrebat de ce Samsung a insistat să folosească procesoarele Exynos, despre care se știe că are multe defecte.

Gao Dongzhen a explicat că Samsung a ales Exynos nu pentru că a fost produs de Samsung și s-a bazat pur pe considerente de performanță.

Cu toate acestea, raportul a subliniat că noul telefon Galaxy S20 de la Samsung din acest an este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon, despre care se spune că rulează de mai multe ori mai rapid decât versiunea Exynos. În plus, potrivit știrilor anterioare, Samsung a decis anul acesta să nu vândă telefoane din seria Galaxy S20 echipate cu procesoare Exynos în Coreea de Sud. Industria a speculat că motivul poate fi acela că Samsung nu a reușit să reducă diferența de preț și de performanță între procesoarele Exynos și procesoarele Qualcomm.

Întrebările venite din partea acționarilor Samsung nu păreau să răspundă sincer de către companie. De ce rămâne în urma Apple, merită să explorați Samsung.