Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Producția în masă a producției Samsung de 12Gb LPDDR5 DRAM este de 1,3 ori mai rapidă decât LPDDR4X

Producția în masă a producției Samsung de 12Gb LPDDR5 DRAM este de 1,3 ori mai rapidă decât LPDDR4X

Coreea de Sud oficial Samsung a anunțat pe 18 că va produce în mod obișnuit în lume primul 12GbLPDDR5 DRAM. DRAM-ul este optimizat pentru funcțiile de 5G și AI în viitoarele smartphone-uri. În plus, Samsung intenționează, de asemenea, să înceapă producția în masă a modulelor LPDDR5 de 12Gb la sfârșitul acestei luni, fiecare dintre module conținând 8 cipuri de 12Gb, cu o capacitate totală de 96Gb, pentru a satisface cererea de performanță ridicată a telefonului mobil și capacitatea smartphone-ului de ultimă generație producători. .

Potrivit Samsung, noua memorie DRM 12GbLPDDR5 cu proces de 10nm de a doua generație are o viteză de transfer de 5.500 Mbps, de 1,3 ori mai mare decât cea a LPDDR4X (4266 Mbps) existente. Adică, poate procesa 44 GB de date în aproximativ 1 secundă, aproximativ 3,7 GB fiecare și suma totală de 12 filme de înaltă definiție.

Samsung a subliniat, de asemenea, că, după producția în masă a DRAM 12GbLPDDR5, vor fi produse în masă 16Gb de particule LPDDR5 DRAM în 2020. Prin urmare, este foarte probabil ca modulele din caietul de sarcini 16GbLPDDR5 să apară în viitor. În plus, Samsung a subliniat faptul că, cu viteza de vârf și eficiența energetică în industrie, noile dispozitive mobile Samsung DRAM permit următoarea generație de smartphone-uri de ultimă generație să utilizeze pe deplin funcțiile de 5G și AI, inclusiv funcțiile de înregistrare a imaginilor de înaltă definiție și de învățare în mașină. Durata de viață a bateriei.

În plus, prin noul design al circuitului, viteza crescută a ceasului și consumul redus de energie, noua generație de DRAM poate realiza un consum de energie cu 30% mai mic decât generația anterioară. Mai mult decât atât, la rate de transmisie foarte rapide, stabilitatea pe termen lung a performanței poate fi asigurată.

Deși DRAM a fost întotdeauna o sursă importantă de profit pentru Samsung Electronics, profitul Samsung în al doilea trimestru din 2019 va scădea cu 56% față de aceeași perioadă din 2018, datorită unor factori cum ar fi scăderea prețurilor de piață ale DRAM. Sub impactul războiului comercial coreean, afacerea Samsung de memorie va avea mai multe incertitudini în viitor.

Pentru a menține avantajul competitiv pe piața de memorie, în plus față de materiile prime de înaltă tehnologie care sunt restricționate în războiul comercial japonez-coreean, căutăm în mod activ alternative și prin propria noastră putere tehnică continuăm să dezvoltăm noua generație de DRAM să se extindă și să concureze. Diferența dintre oameni.