Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Samsung a lansat primul cip din lume EUV de 7nm Exynos9825 din lume

Samsung a lansat primul cip din lume EUV de 7nm Exynos9825 din lume

Recent, Samsung a lansat oficial Exynos9825, care folosește procesul de Samsung 7nm EUV pentru a crește performanța tranzistorului cu 20-30%, reducând în același timp consumul de energie cu 30-50%.

Exynos9825 păstrează trei arhitecturi de procesor de cluster

Să aruncăm o privire la configurația procesorului. Exynos 9825 este alimentat de cele două nuclee personalizate ale Samsung, două nuclee Cortex-A75 și patru nuclee Cortex-A55 pentru a menține eficiența energetică. Samsung nu a anunțat încă viteza de configurare a configurației procesorului cu trei cluster, care este de așteptat să fie anunțată în cadrul conferinței de presă. În plus, GPU este Mali-G76, care este același cu GPU al Exynos 9820.

Samsung susține că Mali-G76 și Cortex-A75 au viteze de ceas mai rapide, ceea ce face ca Exynos 9825 să fie mai rapid decât testarea internă Exynos 9820 în "."

NPU (unitate de procesare neuronală)

Samsung Exynos 9825 se integrează, de asemenea, cu NPU, care este conceput pentru a îmbunătăți fotografia de inteligență artificială și utilizarea aplicațiilor de realitate augmentată. NPU va fi responsabil pentru recunoașterea obiectelor și selectarea scenei ideale, cu ajutorul unui procesor de semnal de imagine (ISP), permițând utilizatorului să experimenteze un echilibru de culoare bun și rezultate mai bune pentru imagini.

NPU va identifica, de asemenea, în mod inteligent modelele de utilizare ale utilizatorilor de smartphone-uri și va suporta o încărcare mai rapidă a aplicațiilor.

Conexiune mobilă

Exynos 9825 integrează un modem Pro 4G LTE avansat, plus 8x de agregare a transportatorului, care oferă viteze de descărcare LTE până la Cat.20, până la 2Gbps, viteză de încărcare de până la 316Mbps și modem Exynos de la Samsung 5100 conexiune perfectă.

Suport format și rezoluție video

Samsung a spus că ultimele sale codecuri multi-format Exynos 9825 (MFC) acceptă coduri video de până la 8K (30FPS), 4K codificare (150FPS) și coduri HEVC (H.265) pe 10 biți.

Exynos 9825 poate suporta rezoluția 4K Ultra HD de 4096x2160 pixeli și rezoluția WQUXGA de 3840x2400 pixeli. Exynos9825 acceptă de asemenea stocarea UFS3.0.