Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Samsung a deschis cipul 5G, OPPO și vivo au o altă alegere

Samsung a deschis cipul 5G, OPPO și vivo au o altă alegere

Conform rapoartelor mass-media străine, un număr de producători chinezi, inclusiv OPPO și vivo, au primit mai multe eșantioane din soluțiile lor de chipset de la Samsung. Acești producători de echipamente originale se concentrează acum pe testarea soluției de chipset Samsung de 5G.

În prezent, chips-urile de bază de telefonie mobilă de 5G care au fost comercializate sunt doar Xiaolong X50 de la Qualcomm, Barong 5000 de la Huawei și Samsung ExynosModem5100. Deoarece niciunul dintre cei trei ofertanți oferiți în prezent chips-uri de telefonie mobilă SoC cu bandă de bază integrată de 5G, cel puțin până în primul trimestru al anului viitor, telefoanele mobile de 5G vor adopta soluția externă de bandă 5G.

Prin urmare, pentru producătorii de mărci de telefonie mobilă, este, în mod firesc, posibil să alegeți diferite chips-uri de bază de 5G pentru potrivire. Cu toate acestea, cipul de bază de 5G de bază Huawei nu este disponibil în prezent, iar Samsung este pregătit să-și furnizeze banda de 5G. Prin urmare, alți producători de mărci de telefoane mobile pot alege banda de bază Qualcomm de 5G și pot utiliza, de asemenea, banda de 5G de la Samsung ca alternativă. În plus, banda de bază 5G de la MediaTek HelioM70 este pe cale de a fi produsă și în masă.

Potrivit mass-media Taiwan media Digitimes a raportat recent, Samsung Electronics a furnizat eșantioane de soluții de chipset 5G pentru unii producători chinezi de telefoane mobile, inclusiv OPPO și vivo pentru testare și verificare. Sau va deveni una dintre opțiunile pentru OPPO și vivo.

Sursa lanțului de aprovizionare a subliniat că, deși OPPO și alți producători au decis să adopte cipul HelioM70 Heidel 5G, care va fi produs în masă în prima jumătate a anului 2020, și să cumpere și chips-uri de la Qualcomm, pentru a echilibra raportul de achiziții Qualcomm , mulți producători autohtoni testează în mod activ și Verificarea modelelor de jetoane de telefonie mobilă din seria 5G de la Samsung, dezvoltate și vândute parțial.

În prima jumătate a acestui an, Samsung a anunțat producția de cipuri de telefonie mobilă de 5G, inclusiv chipul ExynosModem5100, cipul ExynosRF5500 cu frecvență radio și chipul ExynosSM5800. Toate cele trei chips-uri suportă banda sub-6GHz a 5GNR.

În ceea ce privește specificațiile specifice, chipul ExynosModem5100 este construit cu proces 10nmLPP, susținând frecvența joasă a frecvențelor sub6GHz (utilizată în China) și frecvența înaltă mmWave (milimetru), compatibilă înapoi cu rețeaua 2G / 3G / 4G. Cu toate acestea, este important să rețineți că ExynosModem5100 suportă numai rețele NSA și nu suportă SA.