Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Samsung a lansat oficial procesorul pilot Exynos 990

Samsung a lansat oficial procesorul pilot Exynos 990

Potrivit sammobile, Samsung a lansat oficial procesorul-pilot Exynos 990 la „Samsung Technology Event” din 2019 în San Jose, California. Samsung a spus că procesorul Exynos990 și cipul ExynosModem5123 vor intra în producția de masă până la sfârșitul acestui an.

Samsung susține că acesta este procesorul mobil principal bazat pe procesul de 7nm EUV. Exynos990 dispune de un NPU dual-core cu o putere de calcul de 10 TOP. De asemenea, acceptă o rată de actualizare de 120Hz, LPDDR5 (2750MHz), senzor 108MP și așa mai departe.

Procesorul Samsung Exynos990 folosește noul modem 5G, ExynosModem5123, care acceptă toate tehnologiile de rețea (modul dual 5G, compatibil 2G-4G). Oficialul a spus că poate oferi o viteză maximă de descărcare de 7,35 Gbps pe 5G și o viteză maximă de descărcare de 3,0 Gbps pe 4G.