Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Samsung poate intenționa să crească producția de chips-uri de modem 5G

Samsung poate intenționa să crească producția de chips-uri de modem 5G

  Puterea Samsung în 5G nu este de fapt rău. Primul telefon mobil de la 5G din lume este cel mai bun exemplu. Bineinteles, telefonul mobil are propria sa baza de baza 5G Exynos Modem 5100.

Potrivit raportului "Daily Economic News" din Coreea de Sud, Samsung intenționează să sporească producția de chips-uri de modem 5G, având în vedere creșterea rapidă estimată pe piața relevantă.

Exynos Modem 5100 este prima banda de 5G de la Samsung, produsa de procesele Samsung LPN de 10nm. Acesta susține protocolul de interfață de aer nouă 3G 3G 5G NR și sub benzile milimetrice de 6GHz și 28 / 39GHz. Sprijină modul de rețea non-independent 5G NSA și acceptă MIMO și șapte 4x4 îmbunătățite. Carrier aggregation, viteza maximă de download de 2Gbps sub 6GHz, viteza de încărcare de 150Mbps, viteza de download a benzii de milimetru de până la 6Gbps. În același timp, este compatibil și cu 2G, 3G, 4G, cel mai înalt LTE Cat.20, iar viteza de descărcare este de 1,6 Gbps.

Anterior, Samsung a anunțat că a efectuat un test pe rețeaua comercială KT 5G utilizând telefonul mobil Galaxy S10 5G din Seoul, Coreea de Sud, în colaborare cu operatorul sud-coreean KT, și a rulat o viteză de descărcare de 1Gbps.

Producătorii de chip, cum ar fi Qualcomm, MediaTek și Intel, produc și modemuri de 5G. Cipurile Intel de 5G pot apărea pe noul iPhone lansat anul viitor. UBS nu a fost de acord cu faptul că aceste dispozitive de 5G ar putea fi lansate la orele programate, însă Intel a declarat că producția de cipuri de modem este încă în grafic.