Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Samsung caută comenzi de la producătorii chinezi pentru cipul său de 5G

Samsung caută comenzi de la producătorii chinezi pentru cipul său de 5G

Potrivit Taiwanului Digitimes, Samsung Electronics a oferit eșantioane de soluții de chipset 5G unor producători chinezi de telefoane mobile pentru testare și verificare. Potrivit rapoartelor, producătorii includ OPPO și vivo.

Este raportat că unele dintre chipsurile de telefonie mobilă din seria 5G de la Exynos, vândute de Samsung, vor deveni una dintre alternativele pentru mărcile naționale OPPO și vivo. Sursa lanțului de aprovizionare a subliniat că, deși OPPO și alți producători au decis să adopte cipul HelioM70 Heidel 5G, care va fi produs în masă în prima jumătate a anului 2020, și să cumpere și chips-uri de la Qualcomm, pentru a echilibra raportul de achiziții Qualcomm , mulți producători autohtoni testează în mod activ și Verificarea modelelor de jetoane de telefonie mobilă din seria 5G de la Samsung, dezvoltate și vândute parțial.

În prima jumătate a acestui an, Samsung a anunțat producția de cipuri de telefonie mobilă de 5G, inclusiv chipul ExynosModem5100, cipul ExynosRF5500 cu frecvență radio și chipul ExynosSM5800. Toate cele trei chips-uri suportă banda sub-6GHz a 5GNR.