Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Se spune că Samsung are în vedere construirea unei noi fabrici în Vietnam

Se spune că Samsung are în vedere construirea unei noi fabrici în Vietnam

Potrivit unui oficial guvernamental din Vietnam, Samsung Electronics studiază posibilitatea construirii unei alte fabrici în nordul provinciei Vietnamului, care este deja o bază cheie de producție pentru Samsung.

Oficialul a spus că Samsung are în vedere închirierea între 500 și 1000 de hectare de teren în provincia pacii pentru a construi o nouă fabrică care să producă electronice.

Samsung a investit peste 17,3 miliarde de dolari în opt fabrici și centre de cercetare și dezvoltare din Vietnam până în prezent, devenind cel mai mare investitor străin al țării, reprezentând aproximativ o cincime din exporturile totale ale Vietnamului.

Conform datelor vamale din Vietnam, în primele opt luni ale acestui an, exporturile vietnamezilor de telefoane inteligente și componente electronice au crescut cu 5,6% de la an la an la 33,39 miliarde de dolari SUA. Majoritatea acestor produse sunt produse de Samsung Electronics.