Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Samsung extinde furnizorul de cipuri micro LED

Samsung extinde furnizorul de cipuri micro LED

YOFC 12 martie, Samsung Electronics a adăugat Taiwanul Epistar Taiwan ca furnizor de cipuri MicroLED, care vor fi utilizate în seria sa de televiziune MicroLED. Prin extinderea lanțului de aprovizionare MicroLED, cel mai mare producător de televiziune din lume ar putea să se pregătească să lanseze un consumator TV MicroLED în luna ianuarie la CES.

Samsung a subliniat faptul că MicroLED-ul său este un display bazat pe modul, fără lunetă, dimensiune, raport de aspect sau restricții de rezoluție. Tehnologia de fabricație a afișajului MicroLED a Samsung Electronics se concentrează pe tehnologii masive de transfer și reparare, ceea ce reprezintă o provocare majoră pentru comercializarea MicroLED. De asemenea, Samsung are în vedere utilizarea tehnologiei de transfer cu laser pentru a îmbunătăți procesul de transfer.

Fiind o tehnologie de afișare auto-luminoasă, MicroLED are o serie de avantaje în comparație cu tehnologia TV actuală, incluzând luminozitatea ridicată și acoperirea largă a gamei de culori a QLED și contrastul negru și viu al OLED, și nu există nicio înregistrare. risc. În plus, consumul redus de energie și designul modular sunt avantaje speciale ale MicroLED.

Cu toate acestea, fabricarea televizorului MicroLED este foarte dificilă și scumpă, iar prețul său va depăși cu mult gama de consumatori obișnuiți, ceea ce este, de asemenea, un motiv important care îl împiedică să devină o tehnologie principală de afișare. Cu toate acestea, odată cu diversificarea lanțului de furnizare de piese, costul va scădea treptat odată cu creșterea capacității de producție și îmbunătățirea nivelului tehnologic. Adăugarea Epistar va oferi un impuls imens liniilor de produse MicroLED de 75, 88, 93 și 110 inch de Samsung Samsung.

Dezvoltarea de tehnologie MicroLED de către Samsung poate stimula producătorii de afișaje. Majoritatea companiilor de afișaj folosesc în prezent tehnologia MiniLED în jurul valorii de 100μm, concentrându-se pe produse de peste 120 de centimetri. Pe piața TV, unde LCD și OLED reprezintă o proporție mare, este puțin probabil ca produsele MicroLED să crească pe termen scurt. Cu toate acestea, industria se așteaptă ca, întrucât Samsung promovează în mod activ produsele MicroLED, mai multe companii vor încerca să dezvolte tehnologii conexe.

Înainte de aceasta, furnizorii MicroLED de la Samsung au fost PlayNitride din Taiwan și Optoelectronica Sanan din China.