Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Qualcomm lansează procesorul Snapdragon 855Plus

Qualcomm lansează procesorul Snapdragon 855Plus

Qualcomm a anunțat oficial lansarea platformei mobile Qualcomm Snapdragon 855Plus, un upgrade la Snapdragon 855, conceput pentru a oferi performanțe îmbunătățite și suport pentru experiențe multi-gigabit 5G, jocuri, AI și XR.

Terminalul comercial echipat cu dispozitivul Snapdragon 855Plus este așteptat să fie disponibil în a doua jumătate a anului 2019.

Snapdragon 855Plus integrează modemul Snapdragon X24 LTE 4G care suportă conexiuni multi-gigabit și implementează conectivitate 5G prin utilizarea modemului Snapdragon X505G și a soluției QualcommTechnologies RF front-end.

În comparație cu Snapdragon 855, performanța îmbunătățită a dispozitivului Snapdragon 855Plus include: super-core-ul QualcommKryo485CPU tactat la 2.96GHz, QualcommAdreno640GPU a îmbunătățit performanța cu 15%.

Snapdragon 855Plus integrează multe dintre cele mai recente tehnologii și caracteristici ale QualcommTechnologies în jocuri, Al și XR:

Joc: Snapdragon 855Plus poate suporta performanțe sporite și experiențe de joc. Cu un set complet de caracteristici hardware și software optimizate pentru jocuri, Snapdragon EliteGaming este proiectat să ofere utilizatorilor un avantaj competitiv, cum ar fi suportul pentru driver-ele grafica Vulkan 1.1, care are o îmbunătățire cu 20% a eficienței energetice în comparație cu OpenGLES. În plus, Snapdragon EliteGaming acceptă îmbunătățiri ale software-ului, cum ar fi optimizarea cartului la nivel de sistem, optimizarea încărcării rapide a jocului și extensiile anti-cheat pentru jocuri.

AI: AIEngine pentru Qualcomm de inteligență artificială de a patra generație de a patra generație oferă o experiență rapidă de joc care suportă mai mult de 7 trilioane de operații pe secundă (7TOPs) și poate fi combinată cu accelerația AI programabilă.

XR: Prin conectarea căștilor XR la un terminal mobil echipat cu modem Snapdragon 855Plus și Snapdragon X505G, utilizatorii se pot bucura cu ușurință de experiența imersă XR (experiență AR / VR) și de a obține o experiență rapidă, ultra-netedă de 5G.