Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Qualcomm introduce procesorul SoC Procesor 5nm 7nm, Lu Weibing: Starter Rice Rice

Qualcomm introduce procesorul SoC Procesor 5nm 7nm, Lu Weibing: Starter Rice Rice

La IFA 2019, Qualcomm a anunțat introducerea unui procesor SoC de 7G seria 7G, cu o tehnologie de proces de 7 nm, care va fi prima platformă mobilă integrată de bandă de bază 5G, nativă, disponibilă în Q4.

Qualcomm a spus că platforma mobilă Snapdragon 7 Series 5G va fi un sistem SoC pe chip integrat cu funcții 5G, care sprijină toate regiunile majore și benzile de frecvență. Aceasta este prima platformă mobilă integrată 5G anunțată de Qualcomm în februarie a acestui an, care se află în al doilea trimestru al acestui an. Eșantion pentru client.

12 producători și mărci de telefoane mobile, inclusiv OPPO, Realme, Redmi, vivo, Motorola, HMD Global, LG Electronics vor implementa platforma integrată Snapdragon 7 Series 5G pe viitoarele telefoane mobile 5G și vor începe în trimestrul IV. Disponibil comercial.

După ce Qualcomm a lansat procesorul SoC din seria 7G 5G, Lu Weibing, președintele Redmi, a declarat doar Weibo, Redmi Global __, în combinație cu declarația Redmi Guanwei, Lu Weibing sugerează cu tărie că Redmi Mobile va lansa Qualcomm Seria 7 Seria 5G SoC procesor.

Cu toate acestea, este interesant de menționat că primul procesor Qualcomm Seria 7 5G este mai mult decât o familie de orez roșu. Vicepreședintele OPPO, Shen Yiren, sugerează de asemenea cu nebunie că va lansa procesorul QualCm 5G SoC.