Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Qualcomm anunță 16 modele de produse pentru cel mai recent chipset LTE IoT

Qualcomm anunță 16 modele de produse pentru cel mai recent chipset LTE IoT

Qualcomm Technologies, Inc., o filială a Qualcomm, a anunțat astăzi că modemul de ultima generație Qualcomm® 9205 LTE, lansat în decembrie 2018, a fost proiectat de 16 companii. Proiectate pentru a sprijini mii de terminale eMTC și NBIoT unice pe scară largă, aceste produse vor permite o gamă largă de produse terminale IoT la nivel mondial și vor transmite tehnologiile de conectivitate QualcommTechnologies, tehnologiile de calcul și inginerie. Expertiza tehnică pentru a îmbogăți în continuare industria Internet de obiecte.

Modemul Qualcomm9205 LTE este ultimul chipset dedicat de la Qualcomm Technologies pentru Internetul Lucrurilor. Avantajul unic al acestui modem este acela că acesta integrează inovațiile-cheie necesare pentru produsele și serviciile celulare IoT pe un singur chip, inclusiv multimode globale LTECategoryM1 (CatM1 sau eMTC) și NB2 (NB-IoT), precum și 2G / E-GPRS. Conectivitate, procesare de aplicații, geolocație, caracteristici de securitate bazate pe hardware, suport pentru servicii în cloud și instrumente de dezvoltator însoțitoare. În plus, modemul Qualcomm 9205 LTE este conceput pentru a sprijini o gamă largă de produse finite și aplicații industriale verticale, cum ar fi dispozitive de urmărire a datelor, monitori de sănătate, sisteme de securitate, senzori inteligenți, panouri de alarmă și contoare inteligente și o gamă de trackere portabile.

Qualcomm Technologies, Inc. Vicepreședinte pentru dezvoltarea afacerilor, Jeffery Torrance, a declarat: "Recunoașterea pieței modemului Qualcomm9205 LTE reflectă cu adevărat rolul important pe care îl joacă QualcommTechnologies în promovarea dezvoltării tehnologiei IoT. Modemul Qualcomm9205 LTE are doar 16 produse în șase luni. Conceput pentru a oferi mii de terminale IoT la nivel mondial. Clienții noștri construiesc o gamă largă de produse și aplicații, incluzând contoare inteligente de apă și dispozitive de uzură care demonstrează din nou conectivitatea și calculul de vârf oferite de chipsetul QualcommTechnologies. Capacitățile sunt produse indispensabile în lumea conectată. "

Companiile care au anunțat că produsele lor utilizează modemul Qualcomm9205 LTE includ:

Guanghetong

Qi Guangzhi, vicepreședinte al Guanghetong, a declarat: "MA510 de la Guangwatong utilizează modemul Qualcomm9205 LTE, astfel încât clienții noștri nu trebuie să vă faceți griji cu privire la tehnologia sofisticată de conectare celulară pe care trebuie să o susțină terminalele IoT. Modulul Guangwatong MA510 este un modul multimod LTE CatM1 / NB-IoT / EGPRS care suportă banda de frecvență globală, certificare globală și Global Navigation Satellite System (GNSS) și este pe deplin compatibilă cu versiunea 3GPP 14. În plus, MA510 este compatibil cu modulul Guangtailong LPWA 510, deci nu este nevoie să schimbați hardware-ul. Aplicațiile clienților pot fi pur portabile între diferite tehnologii. Modelul MA510 este suficient de mic pentru a susține consumul de energie ultra-scăzut și un set bogat de protocoale de Internet și dispune de interfețe și caracteristici standard, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de industrii IoT. Aplicații cum ar fi contoarele inteligente, parcarea inteligentă, locuințele inteligente, echipamentele portabile, echipamentele POS wireless și dispozitivele de urmărire. "

Jin Yatuo

Andreas Haegele, vicepreședinte al Internetului obiectelor la Thales Group, a declarat: "Compania Tyrez Group Gemalto colaborează îndeaproape cu QualcommTechnologies și speră să ofere clienților tehnologii inovatoare aduse de excelenta noastră expertiză în domeniul IoT și de securitate cât mai curând posibil . Gemalto CinterionEXS82 Modulul de rețea este un astfel de produs. Modemul Qualcomm9205 LTE oferă suport de bază pentru funcțiile de rezervă LPWANLTE-M, NB-IoT și single-terminal 2G, în timp ce Gemalto furnizează cea mai eficientă platformă de actualizare a firmware-ului FOTA din lume, susținută de un modul din caracteristica eSIM, LwM2M), caracteristici avansate de securitate, stocare critică și înregistrare sigură a platformei cloud. Primul lot de clienți care primesc eșantioane este entuziasmat de flexibilitatea oferită de platformă.

Înaltă apariție

Zhu Kegong, vicepresedintele Gao Xinxing, a declarat: "Modulul GM100 de inalta performanta bazat pe modemul Qualcomm9205 LTE implementeaza suport pentru 18 benzi CatM1 si NB-IoT, quad-band GSM si GNSS intr-un pachet mic. Sperăm să trecem acest modul. Aducând conectivitate celulară remarcabilă la o gamă largă de terminale IoT din întreaga lume. Clienții așteaptă cu nerăbdare să utilizeze aceste tehnologii de vârf pentru a-și construi aplicațiile IoT, iar Gao Xin este foarte mulțumit de relația pe termen lung cu QualcommTechnologies.

Mega Smart

"SLM156 utilizează modemul Qualcomm9205 LTE și va aduce cea mai avansată tehnologie în industria IoT. SLM156 poate suporta tri-mode CatM1 / NB-IoT / GPRS, sprijinind în același timp benzile de frecvență globale și mai mult ", a declarat Du Guobin, CEO al companiei Smarter. Durata de viață. Meg Smart are plăcerea de a colabora cu QualcommTechnologies pentru a aduce clienților noștri o nouă generație de dispozitive inteligente, produse și soluții IoT.

Tehnologia Fangfang

Du Guang, vicepresedinte de tehnologie, a declarat: "N27 si N28 sunt module NB-IoT / eMTC special concepute pentru aplicatii M2M si IoT. Aceste module utilizează tehnologia LTE 3GPP Release 14 pentru a furniza o rată a datelor de downlink de 1119Kbps și o rată a datelor de 588Kbps în amonte. Modulele N27 și N28 utilizează, de asemenea, modemul Qualcomm9205 LTE pentru a simplifica designul produsului și pentru a oferi o poziționare mai rapidă, mai precisă și mai sigură. Modulele N27 și N28 suportă o varietate de interfețe standard industriale și un set bogat de caracteristici (de exemplu, Windows 7/8 / 8.1 / 10 și driverul portului USB la serverele Linux și Android sunt cele mai bune alegeri pentru măsurarea energiei, telematică, oraș inteligent, urmărire, monitorizare a mediului etc. Suntem foarte bucuroși să colaborăm cu Cooperarea QualcommTechnologies și să oferim o abilitate continuă în industria internetului de lucruri.

Comunicare la distanță

Qian Penghe, CEO al Mobile Communications, a declarat: "Noua noastră serie de module LPWA BG95 și BG77 utilizează modemul Qualcomm9205 LTE, care va aduce cea mai bună tehnologie de conectare și calcul la industria IoT. Ambele module au un consum extrem de redus de energie și o integrare ridicată, va suporta o gamă largă de aplicații IoT, cum ar fi contorizarea, urmărirea inteligentă și echipamentele POS wireless la un cost optimizat. Modulul ultra-compact BG77 măsoară 14,9 x 12,9 x 1,7 mm. Este potrivit pentru toate cazurile de utilizare sensibile la dimensiuni, cum ar fi dispozitivele care pot fi purtate, ceasurile inteligente etc. Suntem încântați să continuăm să colaborăm cu QualcommTechnologies pentru a dezvolta împreună Internetul obiectelor.

Comunicare de bază

Deng Ganhuai, Director de produs al Core Communication Wireless Technology Co., Ltd. a declarat: "Modulele de bază SIM7070G și SIM7080G utilizează modemul Qualcomm9205 LTE, care poate aduce clienților noștri multe dintre cele mai avansate tehnologii de conectare și satisface toate nevoile acestora pentru Internetul Lucrurilor. SIM7070G este un modul tri-modul NB-IoT / CATM1 / GSM într-un pachet LCC 24x24mm, iar SIM7080G este un modul dual-mode NB-IoT / CATM1 într-un pachet LCC + LGA de 17,6x15,7mm mai mic. Lucrați cu QualcommTechnologies pentru a avansa dezvoltarea Internetului Lucrurilor ".

Telit

Potrivit lui Manish Watwani, directorul departamentului de marketing și produs Telit, "Telit și QualcommTechnologies au o colaborare pe termen lung pentru a promova în comun procesul tehnologic de tehnologie avansată IoT, iar adoptarea modemului Qualcomm9205 LTE este doar cea mai recentă realizare în cooperarea dintre cele două petreceri. Pentru modulul ME910 Pentru seria și noua serie miniaturizată ME310, modemul Qualcomm9205 LTE este alegerea inevitabilă. Modelele Modem Qualcomm9205 bazate pe modem - ME910G1 și ME310G1 - sunt acum disponibile clienților pentru a sprijini soluția lor ultra-compactă, rentabilă și eficientă din punct de vedere energetic.

Chuangtong Lianda

Președintele Chuangtong Lianda, Zhai Zengqiang, a declarat: "Tiantong Lianda TurboXT95 cu modem Qualcomm9205LTE este un modul de bază celular IoT cu mai multe moduri, cu un consum redus de energie, care poate suporta rețelele live 2G și NB la nivel mondial. - Implementarea rețelei IoT / eMTC. Chuangtong Lianda TurboXT95 dispune de un produs de 16x16x2.5mm SMT de cost-eficiente și integrează, de asemenea, conectivitate bogată și o interfață multimedia. Acesta susține suportul multi-OS și dezvoltarea software-ului pre-integrate QualcommTechnologies. Package (SDK), TurboXT95 poate satisface cu ușurință cerințele verticale ale IoT industrial. Ca un joint-venture între Zhongke Chuangda și QualcommTechnologies, Chuangtong Lianda este foarte bun în furnizarea de clienți cu modele de referință și soluții bazate pe tehnologia QualcommTechnologies. Proiectat pentru a accelera desfășurarea pe scară largă a clienților și a timpului de vânzare pe piață. "

U-blox

"Suntem încântați să continuăm să lucrăm cu QualcommTechnologies și să adoptăm modemul său Qualcomm9205 LTE care este compatibil cu versiunea 3GPP Release 14 LTE CatM1 / NB-IoT și compatibilă cu 2G." PattyFelts, Director Product Manager, u-blox Cellular Product Strategy, Cu această tehnologie putem furniza clienților LPWAIoT Pentru soluțiile de aplicație optimizate de ultimă generație, aplicațiile LPWAIoT de mai sus necesită o acoperire largă a zonelor cu conexiuni de 2G, precum și în zonele în care LTE CatM1 și NB-IoT nu sunt încă acceptate pe scară largă. & quot;