Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Qrovo lansează SoC-ul pentru a deschide noi piețe

Qrovo lansează SoC-ul pentru a deschide noi piețe

Qrovo a lansat oficial cel mai popular produs din seria Power Application Controller (PAC) din 5 noiembrie 2019, care a anunțat, de asemenea, că va intra oficial pe piața de cipuri electrice.

Proiectat pentru alimentarea motoarelor fără perie cu curent continuu, SoC, numit PAC5527, are o eficiență ridicată și performanțe ridicate pentru o durată lungă de viață a bateriei.

SoC integrează multiple module, incluzând: Arm Cortex-M4F de 150MHz de înaltă performanță bazat pe FLASH, FLASH încorporat de 128kB; modul de gestionare a puterii; Drivere de poartă de înaltă extremitate și laterale programabile actuale; modul de condiționare a semnalului. Această combinație economisește spațiul PCB și reduce BOM cu până la 30% în comparație cu alte soluții de pe piață.

Larry Blackledge, directorul general al unității de afaceri de gestionare a puterii programabile a Qorvo, a comentat produsul: "Qorvo este primul care a introdus o soluție integrată, controlabilă și programabilă de driver inteligent, care integrează un FLU MCU de înaltă performanță pe un singur cip. De PAC5527 OEM-urile sunt capabile să proiecteze instrumente de înaltă fiabilitate, de înaltă performanță, cu o amprentă minimă. "

Produsul provine de la noua înființată unitate de afaceri programabilă de gestionare a energiei Qrovo, care este alcătuită din semiconductoarele de tehnologie Active-Semi achiziționate în acest an. Noua divizie oferă managementul energiei electrice și expertiză inteligentă bazată pe motor pentru piețele majore de creștere. Combinația sa SoC cu semnal analogic și mixt oferă o platformă de bază scalabilă pentru încărcare, conducere și sisteme de control digitale integrate pentru aplicații electronice industriale, comerciale și de consum.

Zona la care TechLeads este inițial bună este controlul motor. Cu o tehnologie de vârf și experiență bogată, va aduce noi oportunități de piață pentru Qrovo. De la motoare fără perie, bunuri albe, unelte electrice până la purtabile, procesare video și unități SSD, Qrovo va intra în mai multe segmente noi.

Cel mai recent PAC5527 este disponibil acum cu următoarele specificații: