Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Plessey și CP colaborează pentru a dezvolta cea mai mică soluție MicroLED 1080p din lume

Plessey și CP colaborează pentru a dezvolta cea mai mică soluție MicroLED 1080p din lume

Conform rapoartelor mass-media străine, Recent, CompositePhotonics (CP), un furnizor compact de soluție de microdisplay de înaltă rezoluție pentru aplicații AR / MR, s-a asociat cu PlesseySemiconductors, un dezvoltator al tehnologiei MicroLED din Marea Britanie, pentru a dezvolta cel mai mic 1080p din lume (1920x1080 pixeli) ) siliciu. O soluție MicroLED bazată pe GaN pentru integrare în ochelarii inteligenți AR și MR.

Se raportează că Plessey va combina placa digitală de mare viteză digitală de mare viteză CP cu o placă de siliciu monolitică pe bază de nitrure de galiu pe bază de siliciu Plessey. La rândul său, CP își va folosi experiența în asamblarea, testarea și ambalarea microdisplay-ului, în combinație cu arhitectura driverului de afișare de performanță NOVA de înaltă performanță, pentru fabricarea modulelor de afișare pentru napolitane pentru a asigura compatibilitatea cu interfețele de afișare standard MIPI. Soluție completă.

Yiwan Wong, CEO al CompoundPhotonics, a declarat: „IP-ul monolitic de silicon pe silicon al lui Plessey, tehnologia de fabricație și procesul de lipire sunt optimizate pentru pixeli foarte mici, cu luminozitate ridicată, perfect potriviți cu designul planului posterior de 3.015-micron pixel-pitch. oferind un mic display mic de înaltă rezoluție.

Eșantionul inițial al afișajului MicroLED de 0,26 inchi diagonale, cu rezoluție HD 1080p Full HD, este de așteptat să debuteze înainte de jumătatea anului 2020, cu IC-uri de driver integrate de afișare și intrări MIPI standard pentru industrie.

Luna trecută, Plessey a anunțat dezvoltarea unui display MicroLED de înaltă rezoluție de 2,5 μm pentru dispozitivele AR / VR purtabile. Folosind tehnologia proprie GaN bazată pe silicon monolitic integrat, Plessey realizează ecrane ultra-fine, de înaltă rezoluție (2000 × 2000), la o intensitate de 2,5 μm, cu luminozitate ridicată și contrast ridicat. Confortabil într-un cadru exterior. În comparație cu afișoarele tradiționale LCOS sau DLP, acest ecran MicroLED consumă doar 20% din energia sa.