Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Picocom obține licența de autorizare CEVA DSP pentru noua infrastructură RF SoC

Picocom obține licența de autorizare CEVA DSP pentru noua infrastructură RF SoC

CEVA a anunțat că Picocom a obținut o licență pentru a implementa CEVA-XC12 DSP în viitoarea sa unitate distribuită (DU) de bandă de bază pentru a încărca sistem pe chip (SoC).

Picocom este o companie cu semiconductor dedicată proiectării și vânzării de produse pentru noua infrastructură RF 5G. Compania, împreună cu Airspan, Intel, IP Access și Qualcomm, sunt contribuitori majori la specificația FAPI (Small Cell Forum) (SCF) 5G Functional API (FAPI). Această specificație își propune să promoveze dezvoltarea ecosistemului 5G RAN / furnizor de celule mici și să accelereze desfășurarea și utilizarea dispozitivelor deschise multi-vânzători cu celule mici în rețelele 5G. În cadrul inițiativei RAN deschise, Picocom 5G DU SoC desfășurat în clădiri nu poate doar să crească acoperirea 5G, ci și să reducă sarcina de procesare a macrocelelor 5G. DSP radio definită de software (SDR) CEVA-XC12 oferă flexibilitatea și performanța ridicată necesară pentru operațiunile de bandă de bază 5G sub rețelele de 6GHz și mmWave, în timp ce consumul redus de energie asigură că PicCom SoCs sunt potrivite pentru aplicații celulare mici cu restricții de putere.

Directorul general al Picocom, Peter Claydon, a declarat: "Celulele mici vor diversifica lanțul de aprovizionare a echipamentelor de rețea, vor îmbunătăți acoperirea rețelei și vor îmbunătăți fiabilitatea rețelei, ceea ce va fi una dintre cheile succesului rețelelor 5G. Suntem pe punctul de a lansa SOC-uri folosind CEVA- XC12 DSP, Pentru a oferi operatorilor de rețea soluții puternice și scalabile, care pot aduce acoperire 5G în orice loc și pot susține noi aplicații de la automatizarea industrială până la rețelele gazdă. "

Aviv Malinovitch, vicepreședintele CEVA și directorul general al diviziei de afaceri în bandă largă mobilă, a declarat: "Picocom are o experiență vastă în domeniul celulelor mici și este apreciată abordarea sa de a înțelege oportunitatea pieței de celule mici 5G printr-o soluție PHY completă. sunt foarte încântați să lucreze cu compania Cooperate pentru a dezvolta arhitectura procesorului 5G. CEVA-XC12 oferă performanța de a gestiona sarcini complexe de lucru 5G în software, asigurând flexibilitatea completă necesară pentru a face față oricărui caz de utilizare a celulelor mici 5G. "

Despre Picocom

Picocom este o companie cu semiconductor dedicată proiectării și comercializării SoC de bandă de bază și a produselor software care îndeplinesc specificațiile RAN deschise pentru infrastructura de celule mici 5G. Compania a fost fondată în 2018 și are sediul central în Hangzhou, cu baze de inginerie în domeniul cercetării și dezvoltării la Beijing și Bristol, Regatul Unit. Membrii fondatori ai Picocom au o experiență vastă în proiectarea produselor de infrastructură în bandă de bază. Picocom este membru al Forumului pentru celulele mici, al O-RAN Alliance și al Asociației Industriei Wireless pentru proiecte de infrastructură de telecomunicații.

Despre CEVA

CEVA este o companie lider de licențiere pentru conectivitate wireless și tehnologie de detecție inteligentă. Oferim procesoare digitale de semnal, procesoare AI, platforme wireless și software de suport pentru fuziunea senzorilor, îmbunătățirea imaginii, viziunea computerului, intrarea vocală și inteligența artificială, toate fiind tehnologii cheie care susțin lumea conectată inteligent. Lucrăm cu companii de semiconductori și OEM-uri din întreaga lume pentru a crea dispozitive conectate eficiente și inteligente pentru diverse piețe finale, inclusiv mobil, consumator, automobile, robotică, industrială și Internet of Things. IP-ul nostru ultra-scăzut de putere include o platformă completă bazată pe DSP pentru procesare în bandă de bază 5G în dispozitive mobile și infrastructură, imagini avansate și viziune computer pentru orice dispozitiv de cameră și audio / voce / pentru mai multe piețe IoT Voce și putere ultra-joasă Întotdeauna -Aplicatii / senzor. Pentru fuziunea senzorului, tehnologia noastră de procesare a senzorilor Hillcrest Labs oferă o gamă largă de programe de fuziune a senzorilor și soluții IMU pentru AR / VR, roboți, comenzi la distanță și IoT. Pentru inteligență artificială, oferim o serie de procesoare AI care pot gestiona sarcinile complete de rețea neuronală pe dispozitiv. Pentru internetul wireless al lucrurilor, furnizăm cele mai larg utilizate industrie Bluetooth IP (putere scăzută și mod dual), Wi-Fi 4/5/6 (802.11n / ac / ax) și NB-IoT.