Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Oracle a închis sectorul flash și a concediat cel puțin 300 de oameni

Oracle a închis sectorul flash și a concediat cel puțin 300 de oameni

Recent, potrivit rapoartelor mass-media străine, Oracle își închide departamentul de memorie flash și pune la dispoziție cel puțin 300 de persoane. Cu toate acestea, există și o afirmație care susține că a concediat peste 400 de persoane. Cu toate acestea, numărul exact nu este clar.

Potrivit rapoartelor, Mike Workman, vicepreședintele principal al Oracle al sistemelor de memorie flash, a informat angajații despre concedieri la o convorbire conferită pe 15 august.

Un angajat Oracle care a ieșit a luat parte la apelul conferinței. El a spus: "Astăzi, departamentul de stocare învechit al lui Larry, Pillar Data, a fost tăiat în liniște și produsul a fost întrerupt. Doar câteva persoane au părăsit produsul pentru călătoria finală. Numărul concedierilor este de aproximativ 300. .“

În plus, potrivit site-ului de anunțuri privind disponibilizarea, internauții care pretindeau că sunt foști angajați ai Oracle au confirmat și schimbările de personal. Unii oameni susțin că doar 12 persoane au rămas pe organigrama lui Workman. Întregul departament de stocare flash a fost întrerupt și peste 400 de persoane au fost disponibilizate.






Se înțelege că Pillar Data este condus de Workman, finanțat de Larry Ellison, apoi CEO al Oracle, și achiziționat de Oracle în 2011. A devenit apoi parte a Oracle Flash Storage Division, cu sediul în Broomfield, Colorado. Anul trecut, Oracle a angajat în total aproximativ 2.000 de angajați în departament.

De menționat este faptul că, în luna mai a acestui an, Oracle a avut, de asemenea, concedieri la scară largă, închizând China Development Center (CDC), aproximativ 1.600 de persoane au fost afectate și primul lot de 900 de concedieri.