Acasă > Știri > Scrisoare deschisă de la Tom Caulfield, CEO al Global Foundries

Scrisoare deschisă de la Tom Caulfield, CEO al Global Foundries

Dragi clienți și parteneri:

În perioada specială a epidemiei, în calitate de indivizi, familii și membri ai societății, cetățeni globali, angajatori, parteneri și furnizori, ne confruntăm cu provocări fără precedent. Odată cu evoluția continuă a epidemiei globale, Global Foundries a respectat întotdeauna două principii directoare. În primul rând, și cel mai important, pentru a asigura siguranța și bunăstarea angajaților și a familiilor lor și, în al doilea rând, pentru a îndeplini angajamentele noastre față de clienți.

Global Foundries a implementat sisteme de lucru în sens contrar acelor de ceasornic, sisteme de lucru care lucrează la domiciliu fără angajați și respectarea strictă a distanțelor de siguranță între fabricile din întreaga lume. Cu toate acestea, fabricile globale ating încă 90% -100% din obiectivele de producție. Vrem să știți că angajații dedicați ai Global Foundries vor aștepta în timp real pentru a vă satisface nevoile dvs. în fabricarea semiconductorilor și pentru a sprijini nevoile lumii în cele mai importante domenii, inclusiv asistență medicală, comunicații, infrastructură și construcții de apărare națională etc. .

În acest moment fără precedent, Global Foundries crede cu fermitate că protejarea intereselor angajaților și asigurarea că producția satisface nevoile clienților nu este doar responsabilitatea noastră, ci și misiunea noastră. La începutul epidemiei, Global Foundries a început să implementeze gestionarea crizelor în China și Singapore. Luăm măsuri proactive și urmăm acordurile de gestionare a crizelor pentru a proteja operațiunile normale ale angajaților, membrilor familiei, comunităților și întreprinderilor noastre.

Trei fabrici americane de la Global Foundries au fost catalogate drept „producători esențiali” de guvernele SUA și New York. Ordinele executive emise de guvernatorul New Zealand nu au afectat operațiunile normale ale Global Foundries. În Dresda, măsurile noastre de securitate vor continua să lucreze pentru a proteja dedicația echipei noastre și a continua să garanteze operațiunile de producție.

Global Foundries va monitoriza îndeaproape potențialele avarii și urgențe ale lanțului de aprovizionare, precum revizuirea planului de urgență a furnizorilor importanți și va evalua activ și va depune toate eforturile pentru a reduce aprovizionarea completă de materii prime directe, materii prime indirecte, siliciu și fotomasci și echipamentele lor de sprijin Orice risc în lanț. Deși unii furnizori au fost afectați, până în prezent, nu a afectat funcționarea Global Foundries.

应对 Ca răspuns la impactul global fără precedent al noului virus al coroanei (COVID-19), Global Foundries a luat măsuri imediate pentru a ajuta comunitățile noastre și grupurile vulnerabile din întreaga lume. La fiecare birou din Statele Unite, donăm 10.000 de dolari băncilor locale de produse alimentare pentru a ajuta familiile care se confruntă cu deficiențe alimentare. De asemenea, am donat organizații de caritate în valoare de 10.000 USD pentru organizații de caritate din Singapore, Dresda și Bangalore. În plus, Global Foundries a donat 25.000 de dolari SUA pentru a furniza personalului medical de prim rang din cele mai afectate zone ale lumii, inclusiv Italia și alte țări în care sistemul medical se confruntă cu provocări.