Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Nikkei: Apple cere Luxeon Precision să dubleze producția lunară AirPods Pro

Nikkei: Apple cere Luxeon Precision să dubleze producția lunară AirPods Pro

Potrivit unui raport de știri Nikkei, sursa a dezvăluit că Apple a cerut Lixun Precision să își dubleze producția de căști AirPods Pro la 2 milioane de unități pe lună. Apple a cerut, de asemenea, Lixun Precision și GoerTek să crească producția de AirPod-uri low-cost la fabricile lor din Vietnam.

O persoană familiară problemei a spus că, datorită cererii puternice, Apple și-a mărit comanda lunară pentru AirPods Pro de la 1 milion la cel puțin 2 milioane. Surse au adăugat că căștile Pro sunt fabricate de Luxshare Precision în două fabrici din China continentală.

Căștile TWS sunt cea mai rapidă gamă de produse Apple. Nikkei consideră că cererea Apple pentru Luxun Precision și GoerTek pentru creșterea producției va răni alți furnizori, precum Foxconn, Quanta și Inventec.

În ceea ce privește fabricarea de produse de înaltă performanță, industria de producție tehnologică din China a prins concurenții mondiali. Conform unei analize realizate de Nikkei, până în 2018, 41 dintre cei mai mari 200 de furnizori ai Apple vor veni din China, depășind Statele Unite și Japonia.

Jeff Pu, analist tehnologic senior la GF Securities, a declarat: „În viitor, vânzările de căști TWS vor putea să ajungă la nivelul iPhone-ului, aproximativ 200 de milioane de unități pe an”. El estimează că Apple va vinde 80 de milioane de unități în 2020. Căști wireless. Bloomberg a raportat săptămâna trecută că transporturile AirPods s-ar putea dubla în acest an la 60 de milioane de unități, datorită în parte popularității AirPods Pro.

Apple, Lixun Precision și GoerTek nu au răspuns la cererile de comentarii.