Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > New York Times: Guvernul SUA va elibera licența de vânzare Huawei

New York Times: Guvernul SUA va elibera licența de vânzare Huawei

New York Times a citat surse anonime spunând că guvernul american intenționează să emită licențe companiilor Huawei pentru vânzări în viitorul apropiat. Conform rapoartelor, Casa Albă a semnat o licență specială pentru unele companii americane de a desfășura afaceri cu Huawei.

Deși Reuters a raportat că la sfârșitul lunii august, guvernul SUA a primit peste 100 de cereri de licență pentru produsele Huawei, dar acestea nu au fost aprobate.

Cel mai recent raport al The New York Times a spus că președintele american Trump a dat undă verde cererii de licență în cadrul unei reuniuni săptămâna trecută. În momentul negocierilor comerciale din Sino-SUA, acest comportament poate fi interpretat ca o mișcare de bunăvoință a Statelor Unite.

În ceea ce privește cererea de licență pentru vânzarea produselor către Huawei, compania americană așteaptă mult timp de la summitul G20 din Trump din iunie. De asemenea, Trump a spus că Huawei ar putea fi inclusă în acordul comercial din Sino-SUA, iar astăzi această știre anonimă poate fi spusă pentru a face companiile americane să respire un suspin de ușurare.