Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Venitul din Nanya Technology din februarie a atins un minim de 31 de luni, în scădere cu 20,28%

Venitul din Nanya Technology din februarie a atins un minim de 31 de luni, în scădere cu 20,28%



  Fabricile de produse DRAM Nanya Technology au înregistrat în luna februarie NT3,395 milioane, în scădere cu 20,28% față de luna precedentă până la un scadențe de 31 de luni.

În plus față de reducerea numărului de zile lucrătoare, Nanya Technology a declarat că disputa comercială dintre SUA și China a determinat o scădere a cererii, ajustările tarifare cauzate de ajustările lanțului de aprovizionare, iar lipsa procesoarelor Intel a fost principalul factor care a afectat declinul performanțelor din februarie.

Nanya Technology a subliniat că, în luna februarie, prețul de vânzare al produselor a scăzut, volumul vânzărilor a scăzut cu aproximativ 14% până la 16%, iar prețul unitar mediu de vânzări a scăzut, de asemenea, cu aproximativ 4% până la 6%. Tehnologia Nanya se așteaptă ca livrările primului trimestru să fie reduse trimestrial. Aproximativ 10%.

Nanya Technology se așteaptă ca cererea de pe piața DRAM în al doilea trimestru să se îmbunătățească comparativ cu primul trimestru. Sezonul tradițional de vârf din al treilea trimestru se apropie, iar cererea pieței în a doua jumătate va fi mai bună decât prima jumătate a anului.