Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > NXP deblochează întregul potențial al datelor vehiculului cu procesorul de rețea S32G

NXP deblochează întregul potențial al datelor vehiculului cu procesorul de rețea S32G

Suporta cele mai recente gateway-uri orientate spre servicii și permite implementarea rapidă a funcțiilor wireless (OTA) și analize avansate de la marginea norului

Sa angajat să furnizeze de 10 ori puterea de calcul și performanța rețelei, cu siguranță funcțională ASIL D, care să susțină aplicații de conducere autonomă

Accelerați tranziția la o arhitectură simplificată bazată pe controler de domenii pentru a oferi clienților soluții de sistem de referință


Las Vegas, SUA-9 ianuarie 2020-NXP Semiconductors N.V. (NASDAQ: NXPI) a anunțat lansarea unui nou procesor de rețea de vehicule S32G. Acest procesor marchează un moment important în proiectarea și implementarea arhitecturii vehiculului. Fiind cel mai recent produs din familia de procesoare NXP S32, procesorul S32G poate ajuta industria auto să treacă la arhitecturi de vehicule performante, bazate pe domenii, să reducă complexitatea software-ului și să crească criptarea și siguranța funcțională. În prezent, acest S32G a fost adoptat de OEM-uri majore la nivel mondial și joacă un rol important în gateway-urile orientate către servicii, ajutând OEM-urile să se transforme de la producători de mașini în furnizori de servicii vehiculate, extinzând astfel oportunitățile de afaceri.

În noua afacere a vehiculelor bazate pe date, mașinile conectate trebuie să îmbunătățească semnificativ performanța calculului și securitatea comunicării. Procesorul S32G gestionează în siguranță transmisia de date a vehiculului și protejează aplicațiile critice împotriva exploatării nocive, ridicând astfel securitatea rețelei auto la un nivel cu totul nou. S32G este prima dată în lume pentru a integra un MCU tradițional și un MPU performant, cu siguranță funcțională ASIL D pe un singur cip și, în același timp, integrează un accelerator de comunicare în rețea. Față de cipul monofuncțional anterior, performanțele au fost îmbunătățite semnificativ.

Pe măsură ce vehiculele continuă să evolueze spre conectivitate, automatizare și electrificare, vor apărea un număr mare de servicii bazate pe date. Susținute de tehnologia de procesare sigură și fiabilă a NXP, OEM-urile au început să cerceteze noi modele de afaceri, cum ar fi asigurarea bazată pe utilizarea vehiculului, monitorizarea sănătății vehiculelor și serviciile de gestionare a flotei.

În plus, S32G nu este doar un procesor de rețea. Combinația unică de funcții îi permite să sprijine cele mai recente aplicații ADAS și oferă funcții de comunicare sigure și fiabile, îmbunătățind semnificativ integrarea generală a rețelei de vehicule. „Considerăm că combinația unică de comunicare în rețea, performanță de calcul și siguranță funcțională a procesorului S32G este o potrivire perfectă pentru controlorul nostru de domeniu ADAS de nouă generație”, a declarat Bernhard Augustin, director de dezvoltare autonomă al ECU de conducere Audi.

Despre seria de procesoare NXP S32

Arhitectura NXP S32 abordează provocările dezvoltării automobilelor viitoare printr-o serie de inovații arhitecturale concepute pentru a permite producătorilor de automobile să aducă rapid pe piață experiențe bogate în vehicule și capacități de conducere autonomă.

Familia de procesoare NXP S32 oferă o arhitectură unificată care include MCU-uri și MPU-uri de înaltă performanță, precum și acceleratoare și interfețe specifice aplicației și oferă același mediu software pe platformele de aplicații. În acest mediu de dezvoltare a software-ului, dezvoltatorii pot împărtăși eforturi costisitoare de cercetare și dezvoltare pentru a răspunde mai rapid la schimbarea arhitecturilor vehiculelor și cerințelor cerințelor de piață. Această platformă de aplicație poate oferi calitate și fiabilitate de calitate auto, precum și performanțe de siguranță funcțională ASIL D în mai multe domenii de aplicare ale întregului vehicul.

Caracteristici cheie ale procesorului S32G

Performanță de calcul - Procesorul S32G furnizează atât MCU-uri și MPU-uri la nivel D ASIL, cât și acceleratoare hardware pentru comunicații de rețea, care pot reduce sarcina pe procesor și pot oferi un determinist pentru mediul complex complex în timp real în care se află noua generație de OEM vehiculele sunt localizate Performanța rețelei pentru a oferi servicii cu valoare adăugată.

Securitate criptografică - Ca toate celelalte procesoare de platformă S32, S32G include un accelerator de securitate hardware performant și o infrastructură de cheie publică (PKI), susținută de un motor de securitate hardware (HSE). Un firewall HSE este o rădăcină de încredere care acceptă pornirea sigură, oferă servicii de securitate a sistemului și protejează împotriva atacurilor ocolitoare.

Siguranță funcțională -Procesorul NXP S32G oferă funcționalitate completă ASIL D, incluzând nucleul de control al microcontrolerului Arm® Cortex®-M7 și blocul de înaltă performanță Arm Cortex-A53, care permite procesoarelor de siguranță auto să obțină mai mult putere de calcul la nivel și suport pentru sisteme de operare high-end și memorie mai mare.

S32G sistem de soluție

NXP a introdus comutatorul Ethernet sigur auto SIG1110 multi-gigabit, care este optimizat pentru integrarea cu procesoarele S32G. Noul comutator Ethernet respectă cele mai noi standarde TSN și oferă un sistem integrat 100BASE-T1 PHY, caracteristici de securitate la nivel hardware și interfețe cu mai multe gigabite. NXP combină procesorul S32G, comutatorul SJA1110 și unitatea de gestionare a puterii VR5510 pentru a rezolva cele mai mari provocări cu care se confruntă în prezent rețelele de vehicule, inclusiv scalabilitatea, securitatea și proiectarea ingineriei de trafic de mare viteză.

Lansare și asistență S32G

Seria S32G include patru dispozitive, iar S32G274A este primul produs lansat, iar mostrele sunt oferite astăzi clienților importanți. Suportul NXP și un ecosistem partener puternic oferă un suport complet, software, instrumente și asistență de sistem pentru a accelera procesele de proiectare ale clienților. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați conținutul site-ului web.

Despre NXP Semiconductors

NXP Semiconductors (Nasdaq: NXPI) se angajează să protejeze vieți mai inteligente, mai sigure și mai convenabile ale oamenilor prin soluții avansate de conectare la securitate. Fiind liderul mondial în soluții de conectivitate sigură pentru aplicații încorporate, NXP continuă să conducă inovația pe piețele conectate sigure, industriale și IoT, pe dispozitivele mobile și pe infrastructura de comunicații. NXP are peste 60 de ani de tehnologie și experiență profesională, are birouri de afaceri în peste 30 de țări din întreaga lume, angajează 30.000 de oameni și are venituri operaționale anuale de 9,41 miliarde USD în 2018.