Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Microsoft este serios: Suprafața depreciază procesoarele Intel pentru prima dată

Microsoft este serios: Suprafața depreciază procesoarele Intel pentru prima dată

  Chiar și astăzi, cea mai populară suprafață (Surface Go), Microsoft încă mai insistă asupra procesorului său x86, asigurând cea mai clasică și fără sudură experiență atunci când rulează Win10.

Cu toate acestea, ARM Win10 este, de asemenea, un "fiu de dragoste" care sa născut de la sine. A colaborat chiar cu Qualcomm pentru a realiza exe prin metoda compilației intermediare. Deși eficiența este pierdută, ea poate conduce și PS, "World of Tanks", Office III. Acest set de programe mari.

Se poate simți că ecosistemul ARM Win10 și-a îndeplinit propriile standarde de calitate, iar Microsoft's Surface este de asemenea pregătit pentru intrare.

Potrivit inteligenței Thurrott, Microsoft Labs a dezvoltat un număr de profesioniști de suprafață echipați cu procesoare Qualcomm Snapdragon, care au posibilitatea de a fi produse în masă. Modelul de procesor specific este încă necunoscut, dar în prezent nu este altceva decât cele două opțiuni: Snapdragon 850 și Snapdragon 8cx. Primul poate fi înțeles ca o versiune de sânge de pui de 2.96 GHz a Snapdragon 845, acesta din urmă fiind un procesor special conceput de Qualcomm. Se spune că performanța nu pierde 8 generații de i5 de joasă tensiune.