Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Micron Singapore extinde fabuloasa flash 3D NAND pentru a fi finalizată

Micron Singapore extinde fabuloasa flash 3D NAND pentru a fi finalizată

Extinderea Micron a fabulului de memorie flash 3D NAND din Singapore a fost finalizată oficial ieri (14). Micron a subliniat că aceasta este o strategie ca răspuns la cererea clienților în domenii precum 5G, inteligență artificială (AI) și conducere autonomă și este, de asemenea, un aspect important pentru transformarea industriei de producție a memoriei flash din Singapore Micron.

Singapore este o bază importantă pentru producerea memoriei flash a lui Micron. Taiwan și Japonia sunt în centrul producției de memorie dinamică cu acces aleatoriu (DRAM). În ultimii ani, Micron și-a extins investiția în Asia. Japonia continuă să promoveze procesele avansate de DRAM și construiește prima fabrică de ambalare 3D DRAM a Micron din Taichung. Și fabricile DRAM Taichung și Taoyuan sunt construite ca centru de excelență DRAM al Micron. Micron a promis, de asemenea, să extindă scala de producție DRAM din Taiwan. Planurile relevante au fost înaintate Filialei Taiwan din Administrația Științei și Tehnologiei din China pentru revizuire. Sper că guvernul poate ajuta la rezolvarea problemelor precum pământul, apa și energia electrică.

Noua fabrică face parte din Centrul de excelență NAND Micron, care va utiliza investițiile pe termen lung în infrastructura și expertiza tehnologică din Singapore pentru a avansa în 3D NANDFlash prin extinderea camerei curate și a proceselor de schimbare.

Președintele și CEO-ul Micron Sanjay Mehrotra a găzduit ieri ceremonia de deschidere, incluzând clienți, furnizori, distribuitori, lideri academici, parteneri comunitari, membri ai echipei Micron și oficiali ai administrației locale Micron, inclusiv peste 500 de persoane, viceprim-ministru și ministru al Finanțelor din Singapore. Wang Ruijie a participat și la ceremonie.

Conform Sanjay Mehrotrad, Centrul de Excelență Micron NAND este proiectat cu capacități de fabricație inteligente de ultimă generație pentru a oferi extindere pentru mai multe generații de transformare 3D NAND. Așteptând cu nerăbdare continuarea cooperării, inovării și succesului cu furnizorii locali, universitățile și agențiile guvernamentale din Singapore, a mulțumit, de asemenea, partenerilor și unităților relevante pentru extinderea planului de expansiune Micron.

Micron subliniază că construcția unei noi fabrici în Singapore este o transformare tehnologică a nodului avansat al tehnologiei 3D NANDFlash, ca răspuns la cererea clienților în domeniile 5G, AI și conducere autonomă și îmbunătățește, de asemenea, ritmul de creștere viitor al Micron.