Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > CEO Micron: Relația cu Huawei a fost foarte bună!

CEO Micron: Relația cu Huawei a fost foarte bună!

Potrivit Reuters, joi, CEO-ul Micron, Sanjay Mehrotra, a declarat reporterilor CNN la Forumul Economic de la Bloomberg de la Beijing că relația cu gigantul tehnologic chinez Huawei „a fost foarte bună”.

De remarcat că aproape jumătate din veniturile Micron provin de pe piața chineză. CEO-ul Micron, Sanjay Merotra, a recunoscut în conferința de câștiguri pe 26 septembrie că, dacă lista de entități care vizează Huawei continuă să existe și Micron nu este în măsură să obțină o licență, atunci în următoarele trimestre, scăderea vânzărilor poate fi și mai gravă.

CNN a mai raportat că directorii Micron au spus că, sub sancțiunile americane împotriva Chinei, compania se confruntă cu dificultăți grave din cauza pierderii celui mai mare client al Huawei.

În timp ce spunea Sanjay Mehrotra, Micron a solicitat permisiunea Ministerului Comerțului pentru a crește livrările către Huawei. Cu toate acestea, nu se știe dacă Micron este autorizat!