Bună oaspete

conectare / Inregistreaza-te

Welcome,{$name}!

/ Deconectare
românesc
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Acasă > Știri > Micron: Expedițiile de memorie flash QLC 3D au crescut cu 75%

Micron: Expedițiile de memorie flash QLC 3D au crescut cu 75%

SLC, MLC, TLC, QLC ... Specificațiile diferite ale flash-ului au coborât până la capăt. Deși capacitatea devine tot mai mare și mai mare, performanța, viața și fiabilitatea devin tot mai slabe și mai slabe și pot fi compensate numai prin alte mijloace. La fel cum mulți oameni s-au împotrivit TLC înainte, există încă mulți oameni care nu acceptă QLC, dar tendința este ireversibilă.

Micron este unul dintre primii producători care produc memoria flash 3DQLC în masă. Conform ultimelor declarații ale lui Micron, transmisiile de memorie flash 3DQLC (în termeni de capacitate de biți) pentru drive-urile cu semiconductori au crescut cu 75% în trimestrul anterior.

În prezent, sistemele de stocare separate, de la Intel, NVMe, SATA SSD și microSD, au aplicat pe deplin memoria flash 3DQLC, iar Micron a furnizat 3DQLC și altor producători SSD.

Conform datelor recente din SK hynix, TLC ocupă încă aproximativ 85% din piața flash NAND, dar conform acestei tendințe, QLC va deveni în curând principalul.

Micron a mai spus că memoria flash 3D este încă o sursă de aprovizionare, iar cu creșterea capacității de memorie flash cu 96 de straturi, situația va fi mai severă, astfel încât Micron va continua să ajusteze capacitatea memorie flash, producția va crește de la 5% trimestru în urmă la 10%.